2007.06.15-16 - Żywiec, XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & V Festiwal Piwowarów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Także chciałbym podziękować organizatorom za super zorganizowaną giełdę!!!

Comment

• Małażonka
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 4602

Bo to były te dni, które dał nam PAN! Dzięki!!!!

Comment

• mark33
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.04
        • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
        Giełda bardzo udana towarzysko mnie upłynęła pszenicą, duże podziękowania dla organizatorów.

Comment

• kham
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2006.01
          • 751

Podziękowania dla organizatorów. Pszenic i porterów tyle wypiłem, że z przyjemnością sięgnołem po zwykłego pilsa.

Comment

• mr-perez
            † 1971-2008 Piwosz w Raju
            • 2005.09
            • 514

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFIL Wyświetlenie odpowiedzi
            No i rozpoczął sie handel upominkami

http://www.allegro.pl/item206764447_...a_gratisy.html

To jest dziadostwo. Żeby chociaż aukcja wystartowała od 1 zł to bym potrafił zrozumieć, bo być może komuś to niepotrzebne i chce zrobić dobry uczynek, ale wołać 49,99 zł . Dla mnie żenada.

PS. Dziękuję Organizatorom za zaproszenie i za super Giełdę.
            Last edited by mr-perez; 2007-06-17, 21:01.
            RTS WIDZEW
            www.kapsle.piwko.pl

Comment

• e-prezes
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19261

Giełda jak zwykle udana, choć odnoszę wrażenie że mniejsza niż rok temu.
              Podziękowania dla organizatorów za wycieczkę i zwiedzanie cieszyńskiego browaru, atrakcje porterowe przy palarce i samą giełdę. Muzeum rzeczywiście godne polecenia każdemu, kto nie widział. Oby za rok było jeszcze lepiej...

Comment

• Małażonka
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedzi
                To jest dziadostwo. Żeby chociaż aukcja wystartowała od 1 zł to bym potrafił zrozumieć, bo być może komuś to niepotrzebne i chce zrobić dobry uczynek, ale wołać 49,99 zł . Dla mnie żenada.
                Ta piękna torebka chyba podniosła cenę aukcji

A Pani już dziękujemy...
                Last edited by Małażonka; 2007-06-17, 21:06.

Comment

• banaszek
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2005.02
                  • 617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
                  Więc radujmy się! tak to było? Dojechałem do domu i już nie pamiętam.

Super impreza! A przez kogo? Przez FORUMOWICZÓW! Serdecznie dziękuję Wam za rewelacyjne towarzystwo. Dawno się tak nie bawiłem

Podpisano - taksówkarz.

Comment

• MarcinKa
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2005.02
                    • 2736

To se świetne było, taki mini zlot, trzeba będzie za rok powtórzyć.
                    Dzięki wszystkim
                    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Basik
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2006.06
                      • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
                      Podpisano - taksówkarz.
                      Basik i Piotry też już w domu. Po drodze ustaliliśmy, że Spiż w Katowicach w niedzielę i poniedziałki jest nieczynny...

Oczywiście dziękuję w tym miejscu organizatorom i już nie mogę doczekać się przyszłego roku, może za rok uda nam się zwiedzić browar bo w tym roku czasu zostało tylko na muzeum.
                      Dziękuję Pani ze stołówki za pyszny rosołek dziś rano. Dziękuję taksówkarzom z Żywca za to że nie lubią ...Żywca

ALE NAJWIĘKSZE PODZIĘKOWANIA DLA BANASZKA, dzięki któremu mogliśmy w sobotę wybrać się w górki koło Węgierskiej Górki i napić Kelcika a potem o rozsądej porze wrócić do ośrodka.

Comment

• banaszek
                        • 2005.02
                        • 617

A żeby teraz było bardziej szczegółowo, dziękuję najmocniej (w kolejności spotykania uprzejmości):
                        1. Bombardilowi13 za to, że nie zrealizował swoich obietnic (gróźb) nocą we wspólnym pokoju Kierownik domku
                        1a. Patrycji, Monice i ich Huangua i Skandalowi za przyjęcie do grona lokatorów
                        2. Monne z kolei przepraszam za niezdecydowanie w wyprawie w góry ale za to dziękuję za wycieczkę na tę górę z krzyżem
                        3. Maggykowi za nową ksywkę kukuryku!
                        4. Kangurowi_pl za Jantara z Broka
                        5. Małejżonce, Ironowi, Darkowi (Krasnodębskiemu) i Bombardilowi (to już drugi raz) za poszerzenie moich zainteresowań muzycznych (nowa ulubiona stacja radiowa) i towarzystwo w drodze powrotnej do Warszawy

A Wam wszystkim największe DZIĘKI za miłe przyjęcie, towarzystwo, pogaduchy, głupie dowcipy i urodzinową niespodziankę (szczerze wzruszony)!

Co złego to ja Fajnie było i nie mam pomysłu co jeszcze napisać.
                        Last edited by banaszek; 2007-06-17, 22:19.

Comment

• kibi
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.07
                          • 1875

W imieniu swoim i Juniora dziękuję organizatorom za Giełdę i wszystkim starym znajomym i nowopoznanym w piątek, sobotę i niedzielę za towarzystwo.

SPECJALNE PODZIĘKOWANIA: Basik i Piotry za papierową tackę i sos do kiełbasy .

Comment

• huanghua
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.10
                            • 1910

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
                            (...)
                            3. Maggykowi za nową ksywkę kukuryku!
                            (...)
                            Ja wciąż jestem pewien, że to było "kogucik" co wierniej oddaje Twój temperament... pewnie Bombadil po tej (tamtej) nocy potwierdzi
                            W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• banaszek
                              • 2005.02
                              • 617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi
                              Ja wciąż jestem pewien, że to było "kogucik" co wierniej oddaje Twój temperament... pewnie Bombadil po tej (tamtej) nocy potwierdzi
                              A ja właśnie wydałem odgłos koguta

Comment

• Shlangbaum
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2005.03
                                • 5828

Giełdę uważam za udaną, mimo iż było na niej o wiele mniej ludzi niż w zeszłym roku. Dzięki GŻ za podarki giełdowe i Marcopolokowi za zorganizowanie zaskakującej degustacji piw pszenicznych.

Na giełdzie sprzedałem większość eksponatów, które przywiozłem, a które nie mieszczą się w nowym mieszkaniu. Wymieniłem także wszystkie piwa, przywożąc wiele ciekawostek, które uda się opisać na forum jako pierwsze przed Sibarthem

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Przetwarzanie...
                                X