Także chciałbym podziękować organizatorom za super zorganizowaną giełdę!!!
2007.06.15-16 - Żywiec, XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & V Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziBo to były te dni, które dał nam PAN! Dzięki!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFIL Wyświetlenie odpowiedzi
To jest dziadostwo. Żeby chociaż aukcja wystartowała od 1 zł to bym potrafił zrozumieć, bo być może komuś to niepotrzebne i chce zrobić dobry uczynek, ale wołać 49,99 zł . Dla mnie żenada.
PS. Dziękuję Organizatorom za zaproszenie i za super Giełdę.Last edited by mr-perez; 2007-06-17, 21:01.
Comment
-
-
Giełda jak zwykle udana, choć odnoszę wrażenie że mniejsza niż rok temu.
Podziękowania dla organizatorów za wycieczkę i zwiedzanie cieszyńskiego browaru, atrakcje porterowe przy palarce i samą giełdę. Muzeum rzeczywiście godne polecenia każdemu, kto nie widział. Oby za rok było jeszcze lepiej...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziTo jest dziadostwo. Żeby chociaż aukcja wystartowała od 1 zł to bym potrafił zrozumieć, bo być może komuś to niepotrzebne i chce zrobić dobry uczynek, ale wołać 49,99 zł . Dla mnie żenada.
A Pani już dziękujemy...Last edited by Małażonka; 2007-06-17, 21:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziBo to były te dni, które dał nam PAN! Dzięki!!!!
Super impreza! A przez kogo? Przez FORUMOWICZÓW! Serdecznie dziękuję Wam za rewelacyjne towarzystwo. Dawno się tak nie bawiłem
Podpisano - taksówkarz.
Comment
-
-
To se świetne było, taki mini zlot, trzeba będzie za rok powtórzyć.
Dzięki wszystkimTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziPodpisano - taksówkarz.
Oczywiście dziękuję w tym miejscu organizatorom i już nie mogę doczekać się przyszłego roku, może za rok uda nam się zwiedzić browar bo w tym roku czasu zostało tylko na muzeum.
Dziękuję Pani ze stołówki za pyszny rosołek dziś rano. Dziękuję taksówkarzom z Żywca za to że nie lubią ...Żywca
ALE NAJWIĘKSZE PODZIĘKOWANIA DLA BANASZKA, dzięki któremu mogliśmy w sobotę wybrać się w górki koło Węgierskiej Górki i napić Kelcika a potem o rozsądej porze wrócić do ośrodka.
Comment
-
-
A żeby teraz było bardziej szczegółowo, dziękuję najmocniej (w kolejności spotykania uprzejmości):
1. Bombardilowi13 za to, że nie zrealizował swoich obietnic (gróźb) nocą we wspólnym pokoju Kierownik domku
1a. Patrycji, Monice i ich Huangua i Skandalowi za przyjęcie do grona lokatorów
2. Monne z kolei przepraszam za niezdecydowanie w wyprawie w góry ale za to dziękuję za wycieczkę na tę górę z krzyżem
3. Maggykowi za nową ksywkę kukuryku!
4. Kangurowi_pl za Jantara z Broka
5. Małejżonce, Ironowi, Darkowi (Krasnodębskiemu) i Bombardilowi (to już drugi raz) za poszerzenie moich zainteresowań muzycznych (nowa ulubiona stacja radiowa) i towarzystwo w drodze powrotnej do Warszawy
A Wam wszystkim największe DZIĘKI za miłe przyjęcie, towarzystwo, pogaduchy, głupie dowcipy i urodzinową niespodziankę (szczerze wzruszony)!
Co złego to ja Fajnie było i nie mam pomysłu co jeszcze napisać.Last edited by banaszek; 2007-06-17, 22:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi(...)
3. Maggykowi za nową ksywkę kukuryku!
(...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziJa wciąż jestem pewien, że to było "kogucik" co wierniej oddaje Twój temperament... pewnie Bombadil po tej (tamtej) nocy potwierdzi
Comment
-
-
Giełdę uważam za udaną, mimo iż było na niej o wiele mniej ludzi niż w zeszłym roku. Dzięki GŻ za podarki giełdowe i Marcopolokowi za zorganizowanie zaskakującej degustacji piw pszenicznych.
Na giełdzie sprzedałem większość eksponatów, które przywiozłem, a które nie mieszczą się w nowym mieszkaniu. Wymieniłem także wszystkie piwa, przywożąc wiele ciekawostek, które uda się opisać na forum jako pierwsze przed Sibarthem
Comment
-
Comment