Zawsze podziwiałem artystów, którzy na okładkach płyt umieszczali podziękowania za... Troszkę im zazdościłem i teraz chciałem idąc ich tropem podziękować każdamu z osobna za wszystko co mi sprawili. Pisałem post jakieś pół godziny i go skasowałem, bo głupio mi było, że może kogoś pominąłem.
W każdym razie dziękuje przede wszystkim kol. Żywcowi za zaproszenie, bo bez niego nie mógł bym na giełdę przyjechać i tak cudownie spędzić tych kilku dni.
Dzięki wszystkim mieszkańcom Fregaty za miłe przyjęcie i wspólne imprezowanie.
Dziękuję wszystkim uczestnikom giełdy za sympatyczną atmosferę.
Banaszkowi za jego heroiczny wysiłek podczas drogi powrotnej i wszystkim uczestnikom tej podróży.
Dziękuję OPATRZNOŚCI (nie wiem czyjej) dzięki, której odnalazłem i poznałem swojego syna!!! To prawdziwy cud!!!
PS. Kolekcjonersko giełda nadspodziewanie udana. Po powrocie do domu okazało się, że przywiozłem ze sobą 49 etykiet przedwojennych, 2 PPF, 45 standartów i całe mnóstwo innych etykiet.
W każdym razie dziękuje przede wszystkim kol. Żywcowi za zaproszenie, bo bez niego nie mógł bym na giełdę przyjechać i tak cudownie spędzić tych kilku dni.
Dzięki wszystkim mieszkańcom Fregaty za miłe przyjęcie i wspólne imprezowanie.
Dziękuję wszystkim uczestnikom giełdy za sympatyczną atmosferę.
Banaszkowi za jego heroiczny wysiłek podczas drogi powrotnej i wszystkim uczestnikom tej podróży.
Dziękuję OPATRZNOŚCI (nie wiem czyjej) dzięki, której odnalazłem i poznałem swojego syna!!! To prawdziwy cud!!!
PS. Kolekcjonersko giełda nadspodziewanie udana. Po powrocie do domu okazało się, że przywiozłem ze sobą 49 etykiet przedwojennych, 2 PPF, 45 standartów i całe mnóstwo innych etykiet.
Comment