Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.06.15-16 - Żywiec, XII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & V Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziPodziękowania dla organizatorów - Giełda bardzo udana.
Podziękowania także dla wszystkich z którymi dane mi było się spotkać i spędzić mile czas przy piwku. Dziękuję też wszystkim za piwa i etykiety.
Było naprawdę fajnie..
Comment
-
-
Co tu dużo mówić - Giełda była SUPER, duże podziękowania dla organizatorów za trud i cierpliwość, za wycieczki, prezenty, jedzenie i picie.
Dla mnie giełdę tworzą ludzie, których można spotkać, a nie tylko eksponaty, które można znaleźć - więc dziekuję wszystkim za przemiłe towarzystwo, wspólne imprezowanie, za towarzystwo w domku i poza nim, za piwo otrzymane - będzie dobrze spożytkowane
Giełda nie ograniczała się tylko do Żywca - osobna sprawa to "Fregata" - a tam jak było - ci co coś pamiętają - to wiedzą.
Dla tych - co nie pamiętają, albo nie byli - poniżej zdjęcie, które jest tylko drobną namiastką tego - co tam się działoNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
A ja składam specjalne podziekowania dla wspaniałych kolegów (niestety nie znam ich imion) którzy mieli stolik i na połowie stolika udostępniali całkowiecie GRATISOWO etykiety które mieli w ilosciach masowych . Podobną inicjatywą wykazali się również w Tychach. WIELKIE DZIEKI , TO WSPANIAŁY GEST I POWININ BYĆ PRZYKŁADEM DLA WIELU BIROFILÓW . Dzieki wam wzbogaciłem swoją kolekcję i mam nadziekję że na nastepnej giełdzie będe mógł się odwdzieczyć .
Pozdrawiam Tomek
Comment
-
-
Chciałbym w tym miejscu szczerze podziękować Wszystkim kolekcjonerom, piwowarom, ich rodzinom i znajomym, którzy zaszczycili nas swoją wizytą w trakcie XII Międzynarodowej Giełdy Birofiliów i Festiwalu Piw Domowych. Nie ma w tych słowach żadnej przesady - naprawdę bardzo się cieszymy, że tak wielu osobom chce się przyjechać na naszą imprezę. Wysoka frekwencja to chyba najlepsza nagroda dla organizatorów. Budujące są również pozytywne oceny imprezy jakie otrzymujemy i jakie można przeczytać na forum browaru.
Kilka danych statystycznych:
Dzień Otwarty Browaru i pokaz Palenia Słodu: 1.500 zwiedzających
Muzeum Browaru Żywiec: 1.500 zwiedzających kolekcjonerów
Giełda: zarejestrowanych 2.000 uczestników
Porter Żywiecki: sprzedanych 2.000 szt.
Brackie: sprzedanych 2.500 szt.
Straty w ludziach: brak
Straty w majątku: niezauważalne
Zyski materialne: nieistotne
Ciekawostka jest fakt, że po giełdzie otrzymaliśmy już ok. 50 wpisów na przyszłoroczną imprezę. Wypada ona na 20-22 czerwca. A więc do zobaczenia za rok
Comment
-
-
Szczególne podziękowania dla załogi Browamatora a zwłaszcza dla Ziemka i Przemka za duchowe wsparcie i skuteczne motywowanie, dla Elizy, Marka Semli, Tomka Kowalskiego i Dominika Sienkiewicza za wkład pracy jaki włożyli w przygotowanie imprezy, dla Asi Niemczyckiej i jej dziewczyn z muzeum za profesjonalna współpracę oraz dla osób, których nie wymienię z nazwiska a które na szczęście mi nie przeszkadzały w organizacji
Comment
-
Comment