2007.05.19 - Tychy, 30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Wielkie podziękowania towarzyszom rozmów i wymian. Także organizatorom należą się podziękowania. Tak więc dziękuję

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedzi
    ...Kolejna udana giełda - dziękuję wszystkim za owocne wymiany oraz podarunki.
    Oj udana - towarzysko, piwnie i kolekcjonersko. Budżet za to wisi na włosku

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedzi
    ...szkoda tylko nie załapałem się na Portera z Fortuny
    No mnie też w ostatniej chwili umknął ten porter, ale za to nabyłem dwa inne, zza wschodniej granicy i mogłem się nimi obnosić przed tymi co się z Fortunką własnie obnosili
    Last edited by adam16; 2007-05-19, 21:01.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• yoreck
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.04
      • 526

3 słowa do organizatorów

ja tylko 3 słowa do organizatorów
      giełda była super
      Last edited by yoreck; 2007-05-19, 21:42.

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Podziękowania dla organizatorów, kolekcjonersko i towarzysko giełdę mogę zaliczyć do udanych

Comment

• KwAsU_pl
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.02
          • 107

Giełda super, jestem pod wrażeniem. Bardzo miła atmosfera i w końcu poznałem parę osób z forum. Wrocław również dotarł lecz z pewnymi komplikacjami. lecz wiadomo przez kogo. pozdro 600 i do zobaczenia w Żywcu
          Szkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!

Comment

• tyskikufel
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2003.04
            • 772

podziękowania dla organizatorów giełdy , szczególnie dla pani małgosi walędzińskiej i doroty janas za tak dobrze zorganizowaną giełde , oraz dla koleżanek i kolegów z śląskiego klubu birofilów za pomc przy rozkładaniu stołów, a także dla wszystkich birofilów którzy przybyli na tą impreze, do zobaczenia na jesień
            Last edited by tyskikufel; 2007-05-20, 08:58.

Comment

• Grzech_jojo
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2006.03
              • 5

Podziękowania dla organizatorów.W tym roku upominki były perwsza klasa szczególnie dla kolekcjonerów wafli korki były ekstra liga nawet bundesliga a myślę że i etykieciarze mogą być zadowoleni z książki . Było OK. W telewizji byliśmy widoczni ŚLĄSKI KLUB BIROFILÓW ! ! !

Comment

• Grzech_jojo
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2006.03
                • 5

Jeszcze jedna sugestia organizatorzy się postarali żeby ta jubileuszowa giełda pod względem upominków zadowoliła nas kolekcjonerów lecz życie znów pokazuje że są osoby które nawet nie czekają kilka dni ale natychmiast próbują na szczodrości innych zarobić ,Allegro jest tego przykładem. Szkoda ! Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam , ale myślę że to forum jest po to aby wyrazić swoje zdanie .

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23960

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grzech_jojo Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jeszcze jedna sugestia organizatorzy się postarali żeby ta jubileuszowa giełda pod względem upominków zadowoliła nas kolekcjonerów lecz życie znów pokazuje że są osoby które nawet nie czekają kilka dni ale natychmiast próbują na szczodrości innych zarobić ,Allegro jest tego przykładem. Szkoda ! Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam , ale myślę że to forum jest po to aby wyrazić swoje zdanie .
                  takie działania jak owo szybkie zbycie otrzymanych prezentów nie mają poparcia naszych browarbizowych aktywistów, więc nie masz za co przepraszać
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lukiper
                    • 2003.02
                    • 163

podziękowania

To i ja naskrobie cosik
                    wielkie podziękowania dla organizatorów giełdy. prezenty ekstra. dużo znajomych twarzy. sama giełda towarzysko i kolekcjonersko udana.
                    podziękowania dla kwasu_pl za wspólną, milą podróż do Tych, dla Marusi za etykiety z domowego browaru oraz dla młodych wojaków którzy wracali z jednostki do domu (za ich śpiewy, okrzyki bojowe i dobry humor )
                    www.pilsdeckchen.za.pl
                    www.wkk.free.ngo.pl

Comment

• zic
                      • 2005.06
                      • 118

podziękowania

Wielkie podziękowania dla organizatorów było suuuper Zresztą jak zawsze
                      Nowe znajomości i powiększona kolekcja podkładek
                      Zdrowie organizatorów

a co się tyczy Ty z allegro to bez komentarza

Comment

• slavoy
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛
                        • 2001.10
                        • 5055

Dzięki wszystkim za wszystko
                        Specjalne dzięksy dla Jasia_Piwosza za przenocowanie naszych zwłok, piątkowego grilla i pyszną paprykówkę.
                        Sama giełda OK, dziękuję za fajne upominki (szczególnie album z etykietami, choć ich nie zbieram). To była moja pierwsza giełda w nowym miejscu, moim zdaniem lepszym. Jednak jest to coś, czego ni cholery nie mogę pojąć - o ile na lodowisku, ze względu na to, że jest to obiekt sportowy, a szczególnie z uwagi na wykładzinę na płycie, zakaz spożywania piwa wewnątrz był do zrozumienia, to ja się pytam, co by to przeszkadzało na giełdzie kwiatowej?? Dobrze, że rzadko miewam na giełdach stoiska, bo nie wytrzymałbym piwnej giełdy bez piwa.
                        Dick Laurent is dead.

Comment

• iommi
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.07
                          • 1522

Na sobotniej giełdzie w Tychach zadebiutowała moja czteroletnia córeczka. Wróciła do domu z... truckiem, który sama sobie wybrała.
                          Giełda jak zwykle fajna, choć dla mnie kolekcjonersko przeciętna – do zbioru doszła jedna porcelanka raciborska, nie znalazłem żadnej butelki rybnickiej, której jeszcze nie mam.
                          Martwi mnie tylko to, że ceny giełdowe zrównały się już z szaleństwem allegrowym. Ale to chyba taki znak czasów...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• ZIOMEK2
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2004.09
                            • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukiper Wyświetlenie odpowiedzi
                            wielkie podziękowania dla organizatorów giełdy. prezenty ekstra. dużo znajomych twarzy. sama giełda towarzysko i kolekcjonersko udana.
                            podziękowania dla kwasu_pl za wspólną, milą podróż do Tych
                            i byłeś a już myślałem, że nie dojechałeś bo z nami się w Parku nie napiłeś !?

Ja trochę się spóźniłem ale jak opowiadał mój kolega to Giełda ogólnie udana, chociaż nie odczuł, że to Jubileuszowa.
                            Więc dziękujemy podwójnie !

Comment

• Marusia
                              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Ja przede wszystkim dziękuję Organizatorom, że giełda w Tychach nie koliduje terminem z Wrocławskimi Warsztatami Piwowarskimi, mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma

Bardzo sympatyczny klaser upominkowy, jak zwykle towarzysko giełda bardzo udana (jak również przedbiegi u Jasia oraz podróż powrotna z lekkim obsuwem)

Natomiast jeśli chodzi o samą giełdę, to wiele nie połaziłam, bo raz, że kolekcjoner ze mnie jak...., a dwa:
                              - nie chciało mi się odstawiać kufla po to, żeby pobiegać pod czujnym okiem ochrony, czy przypadkiem flachy w torbie nie przemycam
                              - momentami robił się straszny ścisk, zwłaszcza przy stanowiskach, na których Warsik podbijał zniżki, można było wypełnić ankiety, itp. Takie stanowiska powinny zdecydowanie być gdzieś na uboczu, a nie w ciągu stoiskowym

Miejscówka fajna, sporo miejsca, uważam, że można je jeszcze lepiej wykorzystać

Acha - szaszłyczek (otrzymany od ZIOMKA2, który się odchudza) - bardzo smaczny
                              www.warsztatpiwowarski.pl
                              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• PiwoszkaTyska
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2003.08
                                • 69

Dzięki za udaną 30 Giełdę Birofiliów w Tychach

Witam,

Kolejna, trzydziesta za nami

Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili giełdę za stworzenie pozytywnej atmosfery i wspólną zabawę! Cieszymy się, że też uznajecie ją za udaną

Klubowi Birofiliów z Tychów dziękujemy za pomoc w przygotowaniach giełdowych.

I do zobaczenia za rok!

Dorota

Comment

Przetwarzanie...
                                X