Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
2007.05.19 - Tychy, 30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAle Tychy jak najbardziej odwiedzaj Może i nam się uda wpaść,
bo ja tu mieszkam !
W zasadniczym tytule jest błąd aczkolwiek niehruby !
Hala Ślaskiej Giełdy Kwiatowej mieści się przy ul. Sadowej nr3, która to ulica jest boczną w stosunku do ulicy Katowickiej ( tu tez ponizej ma swą siedzibę letni SPIŻ który już chyba walnie z grubej Berty jak tylko się zazieleni !? ) , nie zaś do ul. Bielskiej czy jakiejś tam alejiii !
Plan bardzo fajny , chyba najlepszy w Polsce, miasta Tychy tu: www.tychy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaukaSPIŻ polecam, pyszne piwa, duży wybór i prawie najtaniej w mieście, poza kuflolotami oczywiście.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czyli muszę zjawić się na tej giełdzie i na kolejnych dwóch by mieć takie zaproszonka. Luzik do 2010 doczekam. A mam 2 pytanka
1. Kto jedzie z Wrocławia ?? Bo można by jechać taką większą paczką, zawsze to raźniej
2. Czy np. na giełdę można zabierać własne szkło by się np. wymienić ??
Marian orientujesz się coś bardiej na ten temat ?? Wkońcu jesteś już tu starym wyjadaczem . jak coś to daj info na PWSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl2. Czy np. na giełdę można zabierać własne szkło by się np. wymienić ??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl1. Kto jedzie z Wrocławia ??...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl..A jeśli chodzi o PKP to zawsze będzie można kupić bilety zniżkowe na grupę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plTo może założyć nowy post i tam się wszyscy z Wrocka umówimy. A jeśli chodzi o PKP to zawsze będzie można kupić bilety zniżkowe na grupęPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plWiecie ale pierw trza zasłużyć sobie na te zniżki, ja musze jeszcze troszkę poczekać na takie przywileje. Ale wiem jedno iż na tej giełdzie będę na bank.
Poczekaj chwilę,ktoś z Wrocka zapewne dostanie plik zniżek na PKP od organizatorów tyskiej giełdy.
Wtedy nic nie stanie na przeszkodzie, abyś Ty też został posiadaczem takiej zniżki i zamldował się u nas w Tychach.
Comment
-
-
DO giełdy został miesiąc, a więc można by było się zgadać co do wspólnego wyjazdu PKP, lub autem jeśli ktoś jedzie ( zawsze taniej na benzynie ). Piszcie na PW lub tu. Jak kto woliSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Gdyby ktoś jechał samochodem z okolic Wrocławia/Świdnicy i miał wolne miejsce to chętnie się z nim zabiorę.
Comment
-
Comment