I ja otrzymalem.
2007.05.19 - Tychy, 30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
I czym się chwalicie?
Ja też dostałem i cicho siedzęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziI czym się chwalicie?
Ja też dostałem i cicho siedzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17 Wyświetlenie odpowiedziI u mnie sa oddam w dobre rece 2 znizki PKP zapraszam na PW i do zobaczeniaPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Ja też już mogę jechać na giełdę. Tylko ten urlop na żądanie muszę dostać - zaproszenie już mam jako podkałdkęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziJa też już mogę jechać na giełdę. Tylko ten urlop na żądanie muszę dostać - zaproszenie już mam jako podkałdkę
Tylko tyskiego piwa się nie spodziewaj bo tu ostatnio wszyscy grają w Warkę !
Oczywiście Spiż w Parku.
Comment
-
-
Widziałem dzisiaj plan hali, powiedzcie mi czy tam dach odśnieżają?
Comment
-
-
WYJAZD DO TYCHÓW Z ŁODZI LUB OKOLIC
Witam!
Mam do Was takie pytanie... kto z Was wybiera sie na gielde do Tychow samochodem? Mieszkam w okolicach Lodzi i chetnie bym sie z kims zabral. Moge dojechac pod wskazane miejsce, zeby bylo w miare po drodze. Potrzebne sa prawdopodonie 2 miejsca, choc nie jestem pewien, czy kolega w koncu pojedzie.
Jesli ktos ma troche wolnej przestrzeni w aucie, prosze o kontakt... bedzie na pewno milej podrozowac, no i taniej. Jesli wybieracie sie pociagiem Lodzi lub Koluszek - tez dajcie znac.
Kontakt ze mna: nr tel. 665 395 294 ; nr gg. 5496879
Comment
-
-
Ponieważ dużo się ostatnio pisało o Żubrze - tym beczkowym, może jest to piwko do załatwienia jako poczęstunek na najbliższą Giełdę, tak dla wyboru i koloru, chociaż jedną beczkę ?
Przecież brak go na co dzień ( przynajmniej u nas ) a niektórzy na pewno mają smaki ?
Comment
-
Comment