Mam pytanie czy ktoś z Mysłowic się wybiera na giełde do Tychów, jeśli tak, to proszę napisać na PW
2007.05.19 - Tychy, 30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
No proszę, wychodzi na to, że po raz pierwszy od....ekhm? 2002 r. ? pojawię się na Giełdeczce w Tychach Do zobaczenia zatem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo proszę, wychodzi na to, że po raz pierwszy od....ekhm? 2002 r. ? pojawię się na Giełdeczce w Tychach Do zobaczenia zatem!Last edited by ZIOMEK2; 2007-05-17, 15:15.
Comment
-
-
Ja z kibim jedziemy jutro rano. Ok 14-tej zajrzymy do Silesii na obiad do Bierhalle. Później do Tychów a tam po zakwaterowaniu udamy się na SpiżaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A niestety odpadł mi jeden kompan i mam jedną zniżkę na PKP do wykorzystania. Czy jest ktoś chętny. Ale w grę niestety wchodzi już odbiór osobisty ( z powodów czasowych) dlatego oferta dedykowana jest dla osób z Wrocławia bodź tych które zamierzają jechać z Wrocławia jak coś to piszcie lub dzwońcie 691411460Szkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
I do mnie dotarło zaproszenie od Organizatorów.
Dziękuję!
No, to pakuję się i jadę.
Do zobaczania na Giełdzie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl Wyświetlenie odpowiedziA niestety odpadł mi jeden kompan i mam jedną zniżkę na PKP do wykorzystania. Czy jest ktoś chętny. Ale w grę niestety wchodzi już odbiór osobisty ( z powodów czasowych) dlatego oferta dedykowana jest dla osób z Wrocławia bodź tych które zamierzają jechać z Wrocławia jak coś to piszcie lub dzwońcie 691411460
KwAsU, koniecznie znajdź mnie na giełdzie, dostaniesz piwko domowe i otwieracz z Warsztatów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziW Tychach będę miał zestawy etykiet od domowców. Jeśli ktoś z kolekcjonerów byłby zainteresowany, to uderzajcie do mnie. Będę w koszulce browarbizowej z nickiem, dodatkowy znak rozpoznawczy - kucyk.
Comment
-
Comment