Jeszce tylko 11 godzin i wyruszamy z Wieliczki w 9 osób niestety tylko ale mamy nadzieje Ze giełda będzie jeszcze lepsza niż zeszłoroczna .Do zobaczenia jutra
2007.05.19 - Tychy, 30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
E ja uwielbiam PKP i to serio mówie, ja wyruszam za po 2 w nocy, PKP Wrocław jedzie może ktoś tym pociągiem by się dosiąść, bo niestety pewne osoby z Wrocka już wyruszyły o 14 i zostaje samSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Wiem że trochę późno na to ale czy ktoś z osób wybierających się na giełde, miałby odsprzedać geśtwe/skos agarowy z drożdżami 2206 Bavarian Lager- więcej info tutaj i pod numerem 888 558 992.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziA ja za 2 godz wyruszam z Gdańska, tylko 11 godzin w wygodnym pośpiechu...
Chyba lubisz to towarzystwo tak samo, jak jaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Po raz kolejny dzięki Sopiście giełda Tyska należy do udanych. Pozyskałem bardzo ciekawy ręcznik barmański z browaru "Okells" z Wyspy Man (http://www.okells.co.uk/welcome.html). Dzięki wielkie
Comment
-
-
Fajnie spotkać te same twarze, a czasem jakieś nowe Miejsce OK (niedaleko browar i ogródek Spiża), sala duża, a frekwencja odpowiednia - mam na myśli udział zagranicznych gości. Gadżety podobno w tym roku ciekawsze... (ja nie dostałem, bo za mały staż),
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzido zobaczenia na giełdzie myślę, że poznam w końcu doodeck'a dzięki któremu moja kolekcja wzbogaciła się o kufelek
Kolejna udana giełda - dziękuję wszystkim za owocne wymiany oraz podarunki.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Wieliczka własnie dojechała i pomimo przykrych utrudnien na trasie dotarlismy szczesliwie dziekujemy wszystkim organizatorom za trud włożony w organizacje kolejnej bardzo udanej Tyskiej giełdy i czekamy na nastepne.jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim obecnym i oczywiscie do zobaczenia w miejmy nadzieje słonecznym Żywcu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gacka Wyświetlenie odpowiedzi... Dodam takze,ze kielbaska byla pyszna! ...
Osobiście musze przyznać, że atmosfera była wyjątkowa, szkoda tylko nie załapałem się na Portera z Fortunypo prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziNo i znowu nam się nie udało...może następnym razem .
Kolejna udana giełda - dziękuję wszystkim za owocne wymiany oraz podarunki.
Comment
-
Comment