qrcze, niestety nie pojawię się ani na tej giełdzie, ani na spotkaniu klubu gdyż akurat w tym czasie bedę w Bieszczadach na weekendzie majowym
2007.04.29 - Katowice, IV Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszWracając do tematu - Giełda, to muszę tu napisać że przewidzianych tym razem jest kilka atrakcji tej imprezy.
Po rozmowie z panem B. Spiżem narazie mogę podać do wiadomości wszem i wobec że w dniu Giełdy piwo będzie po 3 zł ( a może i mniej).
Będzie też możliwość zobaczenia browaru od kuchni - czyli mała wycieczka.
Reszta zostaje chwilowo tajemnicą.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Zobaczenie browaru od kuchni jest darmowe. Za piwo z browaru niestety trzeba zapłacić ale po niższej cenie. Dla kierowców polecam zabranie petów na napełnienie (kilka rodzajów piw) lub zakupienie na miejscu fajnej szklanej 2-litrowej butelki oklejonej etykietami. Można też nabyć 5 litrów piwa + pet gratis.
Comment
-
-
No bardzo udana giełda. Kilkanaście polskich etykiet - nowości. I dwie z motywem lotniczym w tym jedna... z Koszalina.
A i towarzysko baaaaardzo udanie byłoLast edited by adam16; 2007-04-29, 20:41.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo bardzo udana giełda. (...)
A i towarzysko baaaaardzo udanie było
Jasiu_piwosz - dzięki serdeczne za prezent!
pozdrawiam MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za spotkanie, Jasiowi za wspólny spisek, który świetnie się udał, Adamowi za przechowanie i fascynującą wycieczkę śladami stadionów śląskich.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Giełda towarzysko bardzo udana.A i grill pogiełdowy śląsko - zagłębiowski też udany.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Giełda jak najbardziej udana - choćby ze względu na towarzystwo oraz możliwość wypicia Spiża made in Katowice
Przy okazji zdałem sobie sprawę jak bardzo malutka i mizerna jest moja kolekcja szkłaPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Podziękowania dla pana B. Spiża i kierownictwa za możliwość zrealizowania tej imprezy.
Niestety nie doszło do mini wycieczki która miała być połączona z pokazem pracy pani Piwowar. Może uda nam się zrealizować ten pokaz na następnej giełdzie w listopadzie.
Podziękowania dla wszystkich uczestników za wspaniałą atmosferę tej imprezy.
Dla mnie giełda towarzysko bardzo udana a poza tym 5 nowych kufli w kolekcji.
Po giełdzie jeszcze z Kiszotem i jego familją mile spędziliśmy czas przy smażeniu kiełbasek.
Dla lubiących statystyki - było nas 108 uczestników ( w tym 3 dzieci ).
Comment
-
-
Serdeczne dzięki dla organizatorów-to naprawdę świetna kameralna impreza.
Ta giełda - ma dwie główne zalety: spotkanie się z fajnym towarzystwem, i wysączenie wyśmienitego piwka / szczególnie polecam miodowe /
Pozdrawiam organizatorów, i deklaruję przybycie swojej skromnej osoby na najbliższą z giełd do Spiża.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika winczer Wyświetlenie odpowiedziSerdeczne dzięki dla organizatorów-to naprawdę świetna kameralna impreza.
Ta giełda - ma dwie główne zalety: spotkanie się z fajnym towarzystwem, i wysączenie wyśmienitego piwka / szczególnie polecam miodowe /
Pozdrawiam organizatorów, i deklaruję przybycie swojej skromnej osoby na najbliższą z giełd do Spiża.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
Comment