2007.07.14 - Człuchów, XII Pomorska Giełda Birofilska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maremali
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1955

Miła i sympatyczna giełda. A od czasu, gdy organizatorzy zapragnęli zarobić na kolekcjonerach, "produkując" coś około 16 wzorow marnej jakości podstawek giełdowych niedostępnych na giełdzie dla uczestników - giełda stała się bardziej kameralna.
    http://maremali.web-album.org/

Comment

• Galu23
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2005.04
      • 62

Witam wszystkich i bardzo dziękuje za opis giełdy. Jeszcze na tej giełdzie nei byłem i .... pora to zmiebnić , a że będe akurat obok mielna na wakacjach to urozmaice trochę swój urlopik

Comment

• sopista
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1747

Przed chwilą dzwoniłem do Domu Kultury i potwierdzam, że tak jak i w ubiegłych latach Giełda odbywa się właśnie tam (Traugutta 2). Do spotkania.

Comment

• slavoy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛
          • 2001.10
          • 5055

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że pojawimy się z Marusią w Człuchowie

Info dla Warszawiaków - został uruchomiony sezonowy pociąg, którym można bezprzesiadkowo dotrzeć do Człuchowa. Wyjazd z Zachodniego przed 6-tą rano, relacja Warszawa Zachodnia-Kołobrzeg.
          Dick Laurent is dead.

Comment

• JAckson
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Ja i żoną także, przy okazji urlopu, zamierzamy pojawić się na giełdzie
            MM961
            4:-)

Comment

• arcy
              • 2002.07
              • 7538

Są również widoki na delegację poznańską.

Comment

• Grothesk
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2005.11
                • 811

Pytanie za 100 punktów...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                Są również widoki na delegację poznańską.

Czy warto pojechać do Człuchowa na giełdę? :-)

a) tak
                b) nie
                c) nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem

i kolejne moje pytanie, czy w tym roku organizatorzy również przewidują giełdowe podstawki w niewyobrażalnie dużych ilościach deseni, faktur i odcieni - wysublimowanie reglamentowane?

Z faktu, że z akademickiej pyry robi się ze mnie wakacyjny ziemniak (przeprowadzam się na wakacje z Poznania do Włodawy) kolejne, trzecie już dzisiaj pytanie, czy ktoś nie wybiera się na człuchowską giełdę z Lublina lub okolic? Środek lokomocji dowolny, czy to samochodem czy pociągiem... ?

Grothesk

Comment

• arcy
                  • 2002.07
                  • 7538

Nie wiem. Ale jeśli nie wybiorę się w ten weekend do Trójmiasta, to rozważam wypad do Człuchowa.

Comment

• zulu
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2004.04
                    • 299

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedzi
                    Przed chwilą dzwoniłem do Domu Kultury i potwierdzam, że tak jak i w ubiegłych latach Giełda odbywa się właśnie tam (Traugutta 2). Do spotkania.
                    Hmmm, a w zaproszeniu jak byk stoi "sala zamkowa"

Comment

• Grothesk
                      • 2005.11
                      • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedzi
                      Hmmm, a w zaproszeniu jak byk stoi "sala zamkowa"
                      A to Człuchów rozsyła zaproszenia?
                      Fiu fiu, starają się chłopaki widać...

Grothesk

Comment

• Robaczek
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2005.02
                        • 63

Fiu, fiu starają się, tylko, że ja nie widziałem zaproszenia
                        Piwo to jedyny napój, który może poszczycić się piękną, gęstą pianą.

Comment

• sopista
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.01
                          • 1747

Zaproszenia rozsyłają juz od kilku lat. Do mnie też dotarło. Dziękuję.

Comment

• Maremali
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.05
                            • 1955

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robaczek Wyświetlenie odpowiedzi
                            Fiu, fiu starają się, tylko, że ja nie widziałem zaproszenia
                            A czy organizatorzy tej giełdy znają Twój adres co by wysłać dla Ciebie zaproszenie - czytaj czy choć raz byłeś na tej giełdzie?
                            Skan zaproszenia z 2004 znajdziesz w temacie tamtej giełdy. http://www.browar.biz/forum/attachme...8&d=1088698969
                            http://maremali.web-album.org/

Comment

• Grothesk
                              • 2005.11
                              • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzi
                              A czy organizatorzy tej giełdy znają Twój adres co by wysłać dla Ciebie zaproszenie - czytaj czy choć raz byłeś na tej giełdzie?
                              Skan zaproszenia z 2004 znajdziesz w temacie tamtej giełdy. http://www.browar.biz/forum/attachme...8&d=1088698969
                              Jeszcze napisz, że uczestnicy z zaproszeniem dostają podstawkę(i) giełdową(e) a pozostali po uśmiechu i dwóch kapslach... to na pewno pojadę!

A tak na poważnie, na 95% będę w Człuchowie, jeśli jedzie ktoś przez Poznań tym do Szczecinka i potem do Człuchowa osobówką to niech da znać... wszak ulubione powiedzenie much to, w kupie raźniej!

Grothesk

Comment

• MLT
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.12
                                • 1047

Wygląda na to, że i ja będę na giełdzie. Jadę autem z Kwidzyna przez Grudziądz, Świecie, Tucholę, Chojnice. Jak komuś pasuje mogę podwieżć. Acha wracam przez Gdynię.

Comment

Przetwarzanie...
                                X