Miła i sympatyczna giełda. A od czasu, gdy organizatorzy zapragnęli zarobić na kolekcjonerach, "produkując" coś około 16 wzorow marnej jakości podstawek giełdowych niedostępnych na giełdzie dla uczestników - giełda stała się bardziej kameralna.
2007.07.14 - Człuchów, XII Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
-
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że pojawimy się z Marusią w Człuchowie
Info dla Warszawiaków - został uruchomiony sezonowy pociąg, którym można bezprzesiadkowo dotrzeć do Człuchowa. Wyjazd z Zachodniego przed 6-tą rano, relacja Warszawa Zachodnia-Kołobrzeg.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pytanie za 100 punktów...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziSą również widoki na delegację poznańską.
Czy warto pojechać do Człuchowa na giełdę? :-)
a) tak
b) nie
c) nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
i kolejne moje pytanie, czy w tym roku organizatorzy również przewidują giełdowe podstawki w niewyobrażalnie dużych ilościach deseni, faktur i odcieni - wysublimowanie reglamentowane?
Z faktu, że z akademickiej pyry robi się ze mnie wakacyjny ziemniak (przeprowadzam się na wakacje z Poznania do Włodawy) kolejne, trzecie już dzisiaj pytanie, czy ktoś nie wybiera się na człuchowską giełdę z Lublina lub okolic? Środek lokomocji dowolny, czy to samochodem czy pociągiem... ?
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziPrzed chwilą dzwoniłem do Domu Kultury i potwierdzam, że tak jak i w ubiegłych latach Giełda odbywa się właśnie tam (Traugutta 2). Do spotkania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedziHmmm, a w zaproszeniu jak byk stoi "sala zamkowa"
Fiu fiu, starają się chłopaki widać...
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robaczek Wyświetlenie odpowiedziFiu, fiu starają się, tylko, że ja nie widziałem zaproszenia
Skan zaproszenia z 2004 znajdziesz w temacie tamtej giełdy. http://www.browar.biz/forum/attachme...8&d=1088698969
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziA czy organizatorzy tej giełdy znają Twój adres co by wysłać dla Ciebie zaproszenie - czytaj czy choć raz byłeś na tej giełdzie?
Skan zaproszenia z 2004 znajdziesz w temacie tamtej giełdy. http://www.browar.biz/forum/attachme...8&d=1088698969
A tak na poważnie, na 95% będę w Człuchowie, jeśli jedzie ktoś przez Poznań tym do Szczecinka i potem do Człuchowa osobówką to niech da znać... wszak ulubione powiedzenie much to, w kupie raźniej!
Grothesk
Comment
-
Comment