Wszystko mi jedno, i tak nie wiem, gdzie jest ani jedno, ani drugie
2007.07.14 - Człuchów, XII Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
-
Ja niestety, żadnych piw domowych nie wezmę - jadę pociągiem, z rowerem i z namiotem - to już i tak dla mnie za dużo
Mam nadzieję, że wszyscy się jakoś spotkamy i popiwkujemy razem, ja jutro z samiuśkiego rana wyruszam, zatem do zobaczenia w sobotę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTUWAGA! Giełda odbędzie się na ZAMKU, nie jak w roku poprzednim w DK...
Czyli są dwie opcje:
1. giełda będzie bardzo kameralna - wszyscy zmieszczą się w wieży,
2. giełda będzie na wolnym powietrzu - na dziedzińcu zamku.Last edited by kangurpl; 2007-07-12, 21:43.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Kilka lat temu byłam w Człuchowie na giełdzie która odbywała się właśnie na zamku .
Chyba go nie rozebrali od tego czasu - jest tam całkiem fajna salka na giełdę i bynajmniej nie pod gołym niebem
Co nie zmienia faktu ,że i tak było kameralnie jeśli chodzi o liczbę giełdowiczów
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKA Wyświetlenie odpowiedziKilka lat temu byłam w Człuchowie na giełdzie która odbywała się właśnie na zamku .
Chyba go nie rozebrali od tego czasu - jest tam całkiem fajna salka na giełdę i bynajmniej nie pod gołym niebem
Co nie zmienia faktu ,że i tak było kameralnie jeśli chodzi o liczbę giełdowiczów
pokazywali tam ruiny tzw zamku. Nie wyglądało to zbyt okazale i stąd moja wątpliwość.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
W tym roku giełda okazała sie bardziej okazała. Spotkałem więcej kolekcjonerów niż w roku ubiegłym a przedewszyskim zdobyłem bardzo ciekawe fanty (m.in. ręczniki i magnesy) ale głównie cieszy mnie piwna wymiana. Dwie skrzynki dobrego piwa w domu (m.in. z U.S.A, Niemiec, Czech oraz nowości z Fortuny, Broka i Konstancina) .Last edited by abernacka; 2007-07-14, 22:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziJa też uważam giełdę za bardzo udaną. dzięki niej mogłem spróbować pysznego ciemnego pszenicznika z browaru Kobylepole (uzyskane w drodze wymiany).
Chciałbym podziękować organizatorom i innym giełdowiczom za
udaną giełdę. Nowe znajomości, 150 nowych wzorów w kolekcji i ciekawe
wymiany piwne...
Szczególne podziękowania dla Arcego za transport
Comment
-
-
Organizatorom o ile są zainteresowaniem przypominam o wątku - podstawki giełdowe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedziOrganizatorom o ile są zainteresowaniem przypominam o wątku - podstawki giełdowe
http://www.browar.biz/forum/search.php?searchid=830855
*link do wyników wyszukiwania niestety jest widoczny tylko dla wyszukującego i to tylko przez pewien czasŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment