UWAGA! Giełda odbędzie się na ZAMKU, nie jak w roku poprzednim w DK...
Z tego co wiem, to z zamku została tylko wieża i mury zewnetrzne.
Czyli są dwie opcje:
1. giełda będzie bardzo kameralna - wszyscy zmieszczą się w wieży,
2. giełda będzie na wolnym powietrzu - na dziedzińcu zamku.
Ostatnia zmiana dokonana przez kangurpl; 2007-07-12, 21:43.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Kilka lat temu byłam w Człuchowie na giełdzie która odbywała się właśnie na zamku .
Chyba go nie rozebrali od tego czasu - jest tam całkiem fajna salka na giełdę i bynajmniej nie pod gołym niebem
Co nie zmienia faktu ,że i tak było kameralnie jeśli chodzi o liczbę giełdowiczów
Kilka lat temu byłam w Człuchowie na giełdzie która odbywała się właśnie na zamku .
Chyba go nie rozebrali od tego czasu - jest tam całkiem fajna salka na giełdę i bynajmniej nie pod gołym niebem
Co nie zmienia faktu ,że i tak było kameralnie jeśli chodzi o liczbę giełdowiczów
Oglądałem ostatnio reportaż w TV na temat rekonstrukcji zamku z Człuchowie (stal i szkło),
pokazywali tam ruiny tzw zamku. Nie wyglądało to zbyt okazale i stąd moja wątpliwość.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
W tym roku giełda okazała sie bardziej okazała. Spotkałem więcej kolekcjonerów niż w roku ubiegłym a przedewszyskim zdobyłem bardzo ciekawe fanty (m.in. ręczniki i magnesy) ale głównie cieszy mnie piwna wymiana. Dwie skrzynki dobrego piwa w domu (m.in. z U.S.A, Niemiec, Czech oraz nowości z Fortuny, Broka i Konstancina) .
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2007-07-14, 22:34.
Ja też uważam giełdę za bardzo udaną. dzięki niej mogłem spróbować pysznego ciemnego pszenicznika z browaru Kobylepole (uzyskane w drodze wymiany).
Bardzo nam miło z Anią, że smakowało
Chciałbym podziękować organizatorom i innym giełdowiczom za
udaną giełdę. Nowe znajomości, 150 nowych wzorów w kolekcji i ciekawe
wymiany piwne...
Szczególne podziękowania dla Arcego za transport
A smakowało smakowało. Lekkie, wytrawne, z gorzkawą nutką - w sam raz na obecne upały.
Idealnie trafione w gusta mojej lepszej połowy. Też takie chcemy robić.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
W imieniu Janusza Wiśniewskiego SERDECZNIE ZAPRASZAM wszystkich kolekcjonerów do Człuchowa.
14 lipca 2018 r. od godz. 8:00 w MDK ul. Traugutta 2 jak co roku spotykamy się na okrągłej 23 giełdzie ludzi pozytywnie i piwnie zakręconych.
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Jeśli ktoś się szykował w lipcu na giełdę w Człuchowie to się zawiedzie.
Właśnie doszła do mnie oficjalna wiadomość o przełożeniu/odwołaniu tegorocznej giełdy.
O ewentualnym nowym tegorocznym terminie natychmiast poinformuję, jak tylko się dowiem
Comment