żal mnie ściska że nie mogłem przynajmniej przyglądać się całej imprezie
2007.09.01 - Grodzisk Wielkopolski - 28. Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Jednym ze sponsorow gieldy byla - oprocz browarow - firma swiadczaca uslugi internetowe. Moze w przyszlym roku zorganizuje kamere i bedzie w necie relacja on-line dla tych, ktorzy chcialiby "przynajmniej przyglądać się całej imprezie"???
Comment
-
-
A propos dziegciu.
Na giełdzie doszło do niesamowitego skandalu W trakcie losowania nagród trzykrotnie nagrodzonymi okazali się członkowie rodziny Sz., noszący takie samo nazwisko jak właściciel największego i najbardziej wpływowego portalu poświęconego piwu - znanemu w pewnych kręgach jako "największy administrator". Nie wiem, który z browarów sponsorujących giełdę (a może wszystkie ) chciał w ten sposób zyskać jego przychylność.Last edited by arcy; 2007-09-03, 13:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziA propos dziegciu.
Na giełdzie doszło do niesamowitego skandalu W trakcie losowania nagród trzykrotnie nagrodzonymi okazali się członkowie rodziny Sz., noszący takie samo nazwisko jak właściciel największego i najbardziej wpływowego portalu poświęconego piwu - znanemu w pewnych kręgach jako "największy administrator". Nie wiem, który z browarów sponsorujących giełdę (a może wszystkie ) chciał w ten sposób zyskać jego przychylność.Last edited by Maggyk; 2007-09-03, 13:40.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
podziękowania dla organizatorów giełdy za miłe przyjęcie w piątek grupy hanysów oraz za dobrą organizacje giełdy, a propo krytyki ,na każdej giełdzie zdażają się błędy, ale nie robi ich tylko ten kto nic nie robi, zawsze chętnie wybiorę się na idealną giełde,na giełdach z przed kilkunastu lat , o gadżetach mozna było tylko marzyć, a piwo trzeba było sobie kupić, wystarczy zaliczyć parę giełd zagranicznych , a będzie się miało porównanie do polskich i okaże się że są jedne z lepszych w europie
Comment
-
-
Godzina rozpoczęcia
Mam pytanie do organizatorów - czy godziny rozpoczęcia giełdy nie dałoby się powiązać z czasem przybycia do Grodziska komunikacji publicznej? Najwcześniejszy i zresztą jedyny do południa pociąg z Poznania przyjeżdża przed godziną 8, podobnie autobus, a o tej godzinie to już najciekawsze eksponaty przebrane. Nie dość że nie ma jak dojechać, to wyjechać też można dopiero po 16 gdzie już ok 12 jest praktycznie po giełdzie.
Ja rozumiem, że społeczeństwo się bogaci, że samochody itd, ale może warto pomyśleć o niezmotoryzowanych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzipodziękowania dla organizatorów giełdy za miłe przyjęcie w piątek grupy hanysów oraz za dobrą organizacje giełdy, a propo krytyki ,na każdej giełdzie zdażają się błędy, ale nie robi ich tylko ten kto nic nie robi, zawsze chętnie wybiorę się na idealną giełde,na giełdach z przed kilkunastu lat , o gadżetach mozna było tylko marzyć, a piwo trzeba było sobie kupić, wystarczy zaliczyć parę giełd zagranicznych , a będzie się miało porównanie do polskich i okaże się że są jedne z lepszych w europie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziSkąd wiesz jak było na giełdach sprzed kilkunastu lat
Wracając do tematu giełdy to organizatorzy uruchomili swoje Forum"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziJak byś miał taki giełdowy staż jak Marek to byś nigdy nie zadał tego pytania Nie podejrzewam abyś nie wiedział kto się pod tym nickiem ukrywa.
Wracając do tematu giełdy to organizatorzy uruchomili swoje Forum
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziWidze że wazelinke robisz Markowi. Ja napisałem tak gdyż Marek zaczynał w 1995 roku moją zaś pierwszą giełdą były giełdy w Grodzisku i Bielsku w roku 1986 więc trochę sie ośmieszasz. Nie wspominam juz o tym że mój ojciec zaczynał kolekcjonowac w latach 70-tych.Ty zaś jak się nie myle koło 2000 roku .Twoje zdrowie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
re-terror
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
DZIEGIEĆ, a nie "dziegć"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziMasz kopyr rację z tym dziegciem, ale uprzejmie zwracam uwagę, że nie "ten dziegieć" lecz ten dziegć! .
Pomyliłem się, a Kopyr ma rację podwójną. Chodzi oczywiście o DZIEGIEĆ, a nie "dziegć".
Comment
-
Comment