Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizja
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.09.15 - Lublin, VI Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziCzy wiadomo juz o której będzie zwiedzanie ?
Comment
-
-
Panowie Perła jest warta odwiedzin. Chętnie bym jeszcze raz zobaczył od środka browar, niestety czas nie pozwala na ponowe odwiedziny Perły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziPodobno wcześniej miało być zwiedzanie na 2 tury a teraz możliwe jest że się nie załapiemy jeśli będzie powyżej 35 osób ?Last edited by yoreck; 2007-09-12, 17:55.
Comment
-
-
Mam jeszcze pytanko do organizatorów. Czy chęć zwiedzania muszę zadeklarować odpowiednio wcześniej czy też wystarczy, że pojawię się w sobotę rano na giełdzie i zgłoszę się do odpowiednich osób?Last edited by Lacriferno; 2007-09-13, 07:04.
Comment
-
-
ja siebie z jeszcze dalsza zgłaszam również, aczkolwiek mam obawy że pociąg się spóźni i będzie d. nie zwiedzanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzija siebie z jeszcze dalsza zgłaszam również, aczkolwiek mam obawy że pociąg się spóźni i będzie d. nie zwiedzanie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziNa pocieszenie dostaniesz płytkę ze Zlotu.
Comment
-
-
W imeiniu kolegi Latarnika, który za chlebem za ocean wybył i tęskno mu do smaku naszego piwa prośba o przytaszczenie na giełdę buteleczki "Bercika" - oczywiście z kolorowym nieporysowanym kapslem w zamian niepasteryzowane grudziądzkie lub zwrot kosztów zakupu.
ps.
Czy tanki w Perle mają kraniki, bo nie wiem czy szkło ze sobą zabrać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziCzy tanki w Perle mają kraniki, bo nie wiem czy szkło ze sobą zabrać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziJeśli to nie problem to poproszę o mapkę z lokalizacją giełdy.
Jeżeli przyjedziesz pociągiem to znajdziesz się na ulicy Dworcowej, jeśli busem to na Ruskiej, a samochodem to do Lublina wjedziesz od Alei Warszawskich.
Aha jeżeli ktoś chce i przyjedzie pociągiem to mogę po niego koło 8 wyjść na dworzec PKP i później 13 się udamy prosto na giełdę.Last edited by kishar; 2007-09-13, 23:27.
Comment
-
Comment