mapka
2007.09.15 - Lublin, VI Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
kurde balans, trochę się przeliczyłem z czasem i niestety bryndza wyjazdowa - zostaję w Opolu
wybaczcie że zawracałem gitarę i bawcie się dobrze. ponieważ postanowiłem studia zakończyć przed trzydziestkąza rok nie będę miał ograniczeń z tym związanych.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Z ostatniej chwil: dla osób z poza Lublina. posiadamy 2-3 miejsca noclegowe (lozko) lub troszke wiecej, lecz w drugiej wersji (mniej komfortowej) w gre wchodzi podloga (materace, kaimaty itp.)
prosze kontaktować się z moja droga polowa Sylwia 506-072-860 lub na spotkaniu przed gieldowym dzis wieczorem w PARAGRAF 14 .Comment
-
Moja obecność też stanęła pod znakiem zapytania. Powód jak u przedpiszcy. Dziś samopoczucie fatalne (spotęgowane namiarem piwa wczoraj), a jutro weselicho, którego nie mogę opuścić. Więc albo giełda, albo szybka kuracja.Comment
-
kolejna wiadomosc z ostatniej chwili: dla osob chętnych proponujemy zwiedzanie Starowki lubelskiej z przewodnikiem w okolicach poludnia.
zmiana planow - spotkanie przedgieldowe odbywa sie w barze PERON 2 ( ul. M.C. Sklodowskiej, naprzeciwko Filharmonii)Comment
-
-
Właśnie wróciłem z giełdy, zwiedzanie browaru przy Kunickiego było ciekawe, na samej giełdzie więcej osób niż przed rokiem, z Ahumbą wymieniłem się piwem kilka osób obdarowałem własnym,niestety dkrasnodebski się nie pojawił a arno to nie wiem bo jakoś nie udało mi się go spotkać. a perełka niepasteryzowana byłą pysznaComment
-
Śmiało mogłeś to zrobić, ja nie dojechałem bo zwaliła mnie z nóg choroba. A tak chciałem jeszcze przed 50-tką zobaczyć Lublin (per analogia do tych co przed 30-tką chcą skończyć studia).
P.S. Dajcie w końcu jakieś relacje z Giełdy!Comment
-
Było jeszcze kilka miejsc tylko się spóżniłem ,bo pojechałem na 9 na Bernardyńską a trzeba było na Kunickiego
Comment
-
Ale nic straconego - po rozmowie z pewną osoba istnieje możliwość zorganizowania zwiedzania browaru po zebraniu ok 10-15 chętnych. I właśnie zbieramy chętnych. Z tym, że termin zostanie wyznaczony przez osobę z browaru po zgłoszeniu zapotrzebowania( czyli zebraniu chętnych). Myślę, że NIE nastąpi to wcześniej niż za 2 tygodnie. Na razie mamy ok 7 chętnych więc czekam na zgłoszenia.Comment
-
Serdeczne dzięki dla Sylwi i Daniela za dach nad głową przed giełdą.
Niskie ukłony dla organizatorów lubelskiej giełdy, spotkania przedgiełdowego w fajnym pubie oraz za możliwość zwiedzania browaru w białych kitlach.
Życzę dalszych sukcesów w organizacji tak udanych imprez. Do zobaczenia za rokComment