Spotkanie uczestnikow gieldy birofilow przewidziane jest w piatek 14.09.2007r. Miejsce spotkania Lublin miasteczko akademickie dom studencki " BABILON" lokal nazywa sie PARAGRAF 14 , od godz.18 00 bedzie zarezerwowana czesc lokalu na spotkanie.
2007.09.15 - Lublin, VI Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Comment
-
Spod dworca glownego PKP jedzie autobus nr.13 a za mostem na rzece Bystrzycy pierwszy przystanek to jest ul.Zamojska .Po rugiej stronie ulicy za okolo 150m. jest juz BROWAR.Comment
-
DOJAZD DO MIASTECZKA AKADEMICKIEGO UMCS . Z DWORCA GLOWNEGO PKP TROLEJBUSEM \ TO TEN Z SZELKAMI\ NR 150 NASTEPNIE WYSIASC NA 6 PRZYSTANKU OBOK SZPITALA WOJSKOWEGO . PO DRUGIEJ STRONIE WEJSC W ULICE GODEBSKIEGO I JESTESCIE NA MIEJSCU.Comment
-
A nie wygodniej byłoby Wam dojechać busem na Ruską? Stamtąd można śmiało dotrzeć spacerkiem na Bernardyńską. Jeżeli zdecyduję się na przyjazd, pewnie wybiorę taką opcje.Comment
-
Można zakładać, że tym razem jednak się nie spotkamy...
Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografięComment
-
A tak jak było pisane bez problemu można podjechać 13 a i na piechotę też nie jest daleko.Comment
-
-
zmobilizowała mnie ta wycieczka do browaruWięc jeśli nic nie wybuchnie, to też będę.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Na którą godzinę przewidziane jest zwiedzanie Browaru? Obawiam się, że w mojej sytuacji zwiedzanie będzie raczej niemożliwe. Tego dnia wybieram się na wesele do kumpla i będę zmuszony opuścić Lublin ok. 11, by mieć chwilkę czasu na wbicie się w garnitur i dotarcie na ślub. Spóźnienie nie wchodzi w grę, bo moja połówka by mnie tak urządziła, że przez dłuższy czas musiałbym pić piwo przez słomkę
.
Comment
-
Comment
-
właśnie, właśnie, bo ja bym "planowo" lądował o 8.11 na dworcu więc przyda mi się ta informacja- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nowa wiadomosc!!! Decyzja Dyrekcji Browaru Zwiedzanie browaru rozpocznie sie o godz. 09.00 w jednej grupie do 35 kolekcjonerow. W pierwszej kolejnosci kolekcjonerzy z dalekich stron i blizszych, Lublin na koncu jezeli beda wolne miejsca. Sorry.Comment