2007.09.15 - Lublin, VI Lubelska Giełda Birofilii

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wizja
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.04
    • 10

Spotkanie uczestnikow gieldy birofilow przewidziane jest w piatek 14.09.2007r. Miejsce spotkania Lublin miasteczko akademickie dom studencki " BABILON" lokal nazywa sie PARAGRAF 14 , od godz.18 00 bedzie zarezerwowana czesc lokalu na spotkanie.

Comment

• arno
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2004.10
      • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedzi
      Mam pytanie czy na giełdę zawita jakiś domowy piwowar?? bo jeślli tak to można by zrobić wymianę piwek.
      Coś się w piwniczce znajdzie
      A może ktoś będzie miał na zbyciu słoiczek wygłodniałych drożdzy?

Comment

• Seta
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 6964

Być może z Łysą się jednak zjawimy (ok 9:00), bo siostra/szwagerka odwołała przyjazd do B.raya.
        Czy ktoś życzliwy mógłby mnie oświecić czy najłatwiej dojechać na Bernardyńską z Południowego PKP?

Comment

• wizja
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2006.04
          • 10

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
          Być może z Łysą się jednak zjawimy (ok 9:00), bo siostra/szwagerka odwołała przyjazd do B.raya.
          Czy ktoś życzliwy mógłby mnie oświecić czy najłatwiej dojechać na Bernardyńską z Południowego PKP?
          Spod dworca glownego PKP jedzie autobus nr.13 a za mostem na rzece Bystrzycy pierwszy przystanek to jest ul.Zamojska .Po rugiej stronie ulicy za okolo 150m. jest juz BROWAR.

Comment

• wizja
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2006.04
            • 10

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizja Wyświetlenie odpowiedzi
            Spotkanie uczestnikow gieldy birofilow przewidziane jest w piatek 14.09.2007r. Miejsce spotkania Lublin miasteczko akademickie dom studencki " BABILON" lokal nazywa sie PARAGRAF 14 , od godz.18 00 bedzie zarezerwowana czesc lokalu na spotkanie.
            DOJAZD DO MIASTECZKA AKADEMICKIEGO UMCS . Z DWORCA GLOWNEGO PKP TROLEJBUSEM \ TO TEN Z SZELKAMI\ NR 150 NASTEPNIE WYSIASC NA 6 PRZYSTANKU OBOK SZPITALA WOJSKOWEGO . PO DRUGIEJ STRONIE WEJSC W ULICE GODEBSKIEGO I JESTESCIE NA MIEJSCU.

Comment

• Lacriferno
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2005.07
              • 783

A nie wygodniej byłoby Wam dojechać busem na Ruską? Stamtąd można śmiało dotrzeć spacerkiem na Bernardyńską. Jeżeli zdecyduję się na przyjazd, pewnie wybiorę taką opcje.

Comment

• Łysa
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2006.08
                • 73

Nie mogę się do Sety dodzwonić, więc na forum podam jednocześnie Wam wszystkim, że siostra/szwagierka właśnie dzwoniła, że chyba jednak przyjedzie Można zakładać, że tym razem jednak się nie spotkamy...
                Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię

Comment

• browar23
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2006.09
                  • 178

Kolego ja jadę na główny 15 minutek spacerkiem mam

Comment

• kishar
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2003.10
                    • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedzi
                    A nie wygodniej byłoby Wam dojechać busem na Ruską? Stamtąd można śmiało dotrzeć spacerkiem na Bernardyńską. Jeżeli zdecyduję się na przyjazd, pewnie wybiorę taką opcje.
                    Trochę było by to nie opłacalne jechać na Ruską, gdyż busy z Biłgoraja tam nie dojeżdżają
                    A tak jak było pisane bez problemu można podjechać 13 a i na piechotę też nie jest daleko.

Comment

• supersklep
                      • 2005.01
                      • 982

Nie jestem birofilem ale na zwiedzanie browaru się piszę

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

zmobilizowała mnie ta wycieczka do browaru Więc jeśli nic nie wybuchnie, to też będę.
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Lacriferno
                          • 2005.07
                          • 783

Na którą godzinę przewidziane jest zwiedzanie Browaru? Obawiam się, że w mojej sytuacji zwiedzanie będzie raczej niemożliwe . Tego dnia wybieram się na wesele do kumpla i będę zmuszony opuścić Lublin ok. 11, by mieć chwilkę czasu na wbicie się w garnitur i dotarcie na ślub. Spóźnienie nie wchodzi w grę, bo moja połówka by mnie tak urządziła, że przez dłuższy czas musiałbym pić piwo przez słomkę .

Comment

• kishar
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2003.10
                            • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                            zmobilizowała mnie ta wycieczka do browaru Więc jeśli nic nie wybuchnie, to też będę.
                            O widzę, ze sam admin nas zaszczyci
                            a co do wycieczki do browaru to wiadomo mniej więcej o której będzie godzinie??

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

właśnie, właśnie, bo ja bym "planowo" lądował o 8.11 na dworcu więc przyda mi się ta informacja
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• wizja
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2006.04
                                • 10

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Kolego ja jadę na główny 15 minutek spacerkiem mam
                                Nowa wiadomosc!!! Decyzja Dyrekcji Browaru Zwiedzanie browaru rozpocznie sie o godz. 09.00 w jednej grupie do 35 kolekcjonerow. W pierwszej kolejnosci kolekcjonerzy z dalekich stron i blizszych, Lublin na koncu jezeli beda wolne miejsca. Sorry.

Comment

Przetwarzanie...
                                X