2007.09.15 - Lublin, VI Lubelska Giełda Birofilii

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yoreck
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.04
    • 526

mapka
    Attached Files

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23930

kurde balans, trochę się przeliczyłem z czasem i niestety bryndza wyjazdowa - zostaję w Opolu

wybaczcie że zawracałem gitarę i bawcie się dobrze. ponieważ postanowiłem studia zakończyć przed trzydziestką za rok nie będę miał ograniczeń z tym związanych.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• moonjava
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2006.11
        • 109

No to już 2 miejsca więcej , bo zachorowało mi się. Mam nadzieje że spotkamy sie na giełdzie za rok.

A w tym konczeniu studiów przed 30 coś jednak jest, chyba musze to sobie dokładnie przemyśleć.

Comment

• odyn
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2004.03
          • 20

Z ostatniej chwil: dla osób z poza Lublina. posiadamy 2-3 miejsca noclegowe (lozko) lub troszke wiecej, lecz w drugiej wersji (mniej komfortowej) w gre wchodzi podloga (materace, kaimaty itp.)
          prosze kontaktować się z moja droga polowa Sylwia 506-072-860 lub na spotkaniu przed gieldowym dzis wieczorem w PARAGRAF 14 .

Comment

• Lacriferno
            • 2005.07
            • 783

Moja obecność też stanęła pod znakiem zapytania. Powód jak u przedpiszcy. Dziś samopoczucie fatalne (spotęgowane namiarem piwa wczoraj), a jutro weselicho, którego nie mogę opuścić. Więc albo giełda, albo szybka kuracja.

Comment

• odyn
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2004.03
              • 20

kolejna wiadomosc z ostatniej chwili: dla osob chętnych proponujemy zwiedzanie Starowki lubelskiej z przewodnikiem w okolicach poludnia.
              zmiana planow - spotkanie przedgieldowe odbywa sie w barze PERON 2 ( ul. M.C. Sklodowskiej, naprzeciwko Filharmonii)

Comment

• supersklep
                • 2005.01
                • 982

Zaraz jadę i powiem ze jestem ze Szczecina

Comment

• kishar
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2003.10
                  • 1691

Właśnie wróciłem z giełdy, zwiedzanie browaru przy Kunickiego było ciekawe, na samej giełdzie więcej osób niż przed rokiem, z Ahumbą wymieniłem się piwem kilka osób obdarowałem własnym,niestety dkrasnodebski się nie pojawił a arno to nie wiem bo jakoś nie udało mi się go spotkać. a perełka niepasteryzowana byłą pyszna

Comment

• arno
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2004.10
                    • 60

Niestety nie udało mi się dojechać...

Comment

• pivaria
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.03
                      • 1538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedzi
                      Zaraz jadę i powiem ze jestem ze Szczecina
                      Śmiało mogłeś to zrobić, ja nie dojechałem bo zwaliła mnie z nóg choroba. A tak chciałem jeszcze przed 50-tką zobaczyć Lublin (per analogia do tych co przed 30-tką chcą skończyć studia).
                      P.S. Dajcie w końcu jakieś relacje z Giełdy!
                      PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                      www.pivaria.pl
                      https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• supersklep
                        • 2005.01
                        • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedzi
                        Śmiało mogłeś to zrobić, ja nie dojechałem bo zwaliła mnie z nóg choroba. A tak chciałem jeszcze przed 50-tką zobaczyć Lublin (per analogia do tych co przed 30-tką chcą skończyć studia).
                        P.S. Dajcie w końcu jakieś relacje z Giełdy!

Było jeszcze kilka miejsc tylko się spóżniłem ,bo pojechałem na 9 na Bernardyńską a trzeba było na Kunickiego

Comment

• rafi_
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2005.05
                          • 58

Ja na giełdzie bylem po raz pierwszy, ale musze przyznac ze atmosfera byla bardzo przyjemna. Mam troche zdjec i filmikow z konkursu picia piwa na czas, ktore z przyjemnoscia udostepnie jesli sa chetni

pozdrawiam Rafal

Comment

• Bynio
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2006.08
                            • 45

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedzi
                            Było jeszcze kilka miejsc tylko się spóżniłem ,bo pojechałem na 9 na Bernardyńską a trzeba było na Kunickiego
                            Autokar wyruszył z Bernardyńskiej o 8.50
                            Ale nic straconego - po rozmowie z pewną osoba istnieje możliwość zorganizowania zwiedzania browaru po zebraniu ok 10-15 chętnych. I właśnie zbieramy chętnych. Z tym, że termin zostanie wyznaczony przez osobę z browaru po zgłoszeniu zapotrzebowania( czyli zebraniu chętnych). Myślę, że NIE nastąpi to wcześniej niż za 2 tygodnie. Na razie mamy ok 7 chętnych więc czekam na zgłoszenia.

Comment

• arno
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2004.10
                              • 60

8 arno

Comment

• Maremali
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.05
                                • 1955

Serdeczne dzięki dla Sylwi i Daniela za dach nad głową przed giełdą.
                                Niskie ukłony dla organizatorów lubelskiej giełdy, spotkania przedgiełdowego w fajnym pubie oraz za możliwość zwiedzania browaru w białych kitlach.
                                Życzę dalszych sukcesów w organizacji tak udanych imprez. Do zobaczenia za rok
                                http://maremali.web-album.org/

Comment

Przetwarzanie...
                                X