Szanowny Organizatorze! A może dało by radę załatwić po kuponiku na giełdowe miodowe?
2007.11.11 - Katowice, V Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive Wyświetlenie odpowiedziSzanowny Organizatorze! A może dało by radę załatwić po kuponiku na giełdowe miodowe?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Ludzie co się z Wami dzieje tylko Wam gratisy w głowie Strasznie żeście się rozbestwili.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
na niektórych to nie ma już siły. Jak ktoś chce gratisy to proszę jechać do hipermarketu gdzie do serka danio dają łyżeczkę, albo do soku paczkę ciastek. Giełda birofilistyczna ma na celu wymianę, spotkanie z ludźmi a NIE na zdobywaniu gratisów. Cieszcie się ludzie że browar udostępnia lokal, a jak komuś tak bardzo zależy to niech zasponsoruje gratisy na giełdę w Spiżu, ciekawe czy wtedy też będzie miał takie podejście...
No ale cóż, niektórzy NOWI forumowicze po prostu nie rozumieją zasad takich giełd i tyle bym miał tutaj do powiedzenia. Zdrowie wszystkich innych, normalnych, forumowiczów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziNo ostatnim spotkaniu w Spiżu byłem sponsorem cukierków "Porterowych"
sorki, jeśli Cie uraziłem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziNo ale cóż, niektórzy NOWI forumowicze po prostu nie rozumieją zasad takich giełd i tyle bym miał tutaj do powiedzenia. Zdrowie wszystkich innych, normalnych, forumowiczów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive Wyświetlenie odpowiedziNie rozumiem o co Ci chodzi. Pytałem tylko żartem, czy darmowy kupon na piwo dadzą. Fakt, w supermarketach tego nie robią, za to na giełdach takie sytuacje się zdarzają, co więcej, są zupełnie naturalne
Comment
-
-
Masz rację, Spiż otwierają specjalnie na giełdę. Zważywszy, że takie wydarzenia mają miejsce kilka razy w roku, ofiarując piwny kupon każdemu giełdowiczowi, browar nie straciłby moim zdaniem wielkich pieniędzy, a tylko zyskał na reklamie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziNo ostatnim spotkaniu w Spiżu byłem sponsorem cukierków "Porterowych"
Cukierki były pycha
Ja to wogóle jestem zwolennikiem żeby na giełdach nie było wcale upominków , gadżetów itp. Co poniektórzy się rozbestwili i do Tychów / Żywca jeżdżą tylko albo prawie tylko w tym celu by odebrać co "się im należy".
Wzorem giełd zagranicznych polecam płatny wstęp , płatne stoliki itd.
A jakoś nikt tam nie marudzi i wszyscy zadowoleni stawiają się z samego rana niejednokrotnie jadąc przez pół Europy.
Zatem za tych co rozumieją
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive Wyświetlenie odpowiedziMasz rację, Spiż otwierają specjalnie na giełdę. Zważywszy, że takie wydarzenia mają miejsce kilka razy w roku, ofiarując piwny kupon każdemu giełdowiczowi, browar nie straciłby moim zdaniem wielkich pieniędzy, a tylko zyskał na reklamie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziSpiż sam w sobie jest reklamą, bo oprócz rewelacyjnego browaru to jest jeszcze klubem i miejscem organizowania giełd- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzino i w programie bywa didżejka topless (ponoć)
Comment
-
Comment