2007.11.11 - Katowice, V Giełda Birofiliów w Spiżu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pianodive
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.09
    • 56

Szanowny Organizatorze! A może dało by radę załatwić po kuponiku na giełdowe miodowe?

Comment

• mwa
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2003.01
      • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive Wyświetlenie odpowiedzi
      Szanowny Organizatorze! A może dało by radę załatwić po kuponiku na giełdowe miodowe?
      Nie dojść że w browarze udało się załatwić salę gdy jest zamknięty browar to już tyn nie cały pińciok mogesz wydać na swoje potrzeby.
      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Ludzie co się z Wami dzieje tylko Wam gratisy w głowie Strasznie żeście się rozbestwili.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• pianodive
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.09
          • 56

Miło! Od dziś jestem rozbestwionym gratisiarzem. Pozdrawiam innych chciwców

Comment

• marian1920
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 1333

na niektórych to nie ma już siły. Jak ktoś chce gratisy to proszę jechać do hipermarketu gdzie do serka danio dają łyżeczkę, albo do soku paczkę ciastek. Giełda birofilistyczna ma na celu wymianę, spotkanie z ludźmi a NIE na zdobywaniu gratisów. Cieszcie się ludzie że browar udostępnia lokal, a jak komuś tak bardzo zależy to niech zasponsoruje gratisy na giełdę w Spiżu, ciekawe czy wtedy też będzie miał takie podejście...
            No ale cóż, niektórzy NOWI forumowicze po prostu nie rozumieją zasad takich giełd i tyle bym miał tutaj do powiedzenia. Zdrowie wszystkich innych, normalnych, forumowiczów

Comment

• Doodeck
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 1612

No ostatnim spotkaniu w Spiżu byłem sponsorem cukierków "Porterowych"
              Dalekosiężny
              Obserwator
              Obiektów
              Dynamicznie
              Epatujących
              Ciekawymi
              Koncepcjami

Comment

• marian1920
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedzi
                wiadomo, że cukierki np to inna sprawa CI, którzy pisali o gratisach pewnie mieli na myśli koszulki, szklanki czy coś w tym stylu...
                sorki, jeśli Cie uraziłem

Comment

• pianodive
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2005.09
                  • 56

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi
                  No ale cóż, niektórzy NOWI forumowicze po prostu nie rozumieją zasad takich giełd i tyle bym miał tutaj do powiedzenia. Zdrowie wszystkich innych, normalnych, forumowiczów
                  Nie rozumiem o co Ci chodzi. Pytałem tylko żartem, czy darmowy kupon na piwo dadzą. Fakt, w supermarketach tego nie robią, za to na giełdach takie sytuacje się zdarzają, co więcej, są zupełnie naturalne

Comment

• marian1920
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.10
                    • 1333

Nie rozumiem o co Ci chodzi. Pytałem tylko żartem, czy darmowy kupon na piwo dadzą. Fakt, w supermarketach tego nie robią, za to na giełdach takie sytuacje się zdarzają, co więcej, są zupełnie naturalne
                    Otóż odpowiadam, chodzi mi o to, że Tobie nie wystarczy że Spiż zorganizuje giełdę, że ją otwiera specjalnie dla nas, bo jeszcze piwo byś chciał, tak jak napisał mwa, piyńciok se skombinuj to piwo bydziesz mioł

Comment

• pianodive
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2005.09
                      • 56

Masz rację, Spiż otwierają specjalnie na giełdę. Zważywszy, że takie wydarzenia mają miejsce kilka razy w roku, ofiarując piwny kupon każdemu giełdowiczowi, browar nie straciłby moim zdaniem wielkich pieniędzy, a tylko zyskał na reklamie.

Comment

• AŃĆKA
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2003.01
                        • 315

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedzi

Cukierki były pycha
                        Ja to wogóle jestem zwolennikiem żeby na giełdach nie było wcale upominków , gadżetów itp. Co poniektórzy się rozbestwili i do Tychów / Żywca jeżdżą tylko albo prawie tylko w tym celu by odebrać co "się im należy".
                        Wzorem giełd zagranicznych polecam płatny wstęp , płatne stoliki itd.
                        A jakoś nikt tam nie marudzi i wszyscy zadowoleni stawiają się z samego rana niejednokrotnie jadąc przez pół Europy.

Zatem za tych co rozumieją
                        http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• marian1920
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.10
                          • 1333

Masz rację, Spiż otwierają specjalnie na giełdę. Zważywszy, że takie wydarzenia mają miejsce kilka razy w roku, ofiarując piwny kupon każdemu giełdowiczowi, browar nie straciłby moim zdaniem wielkich pieniędzy, a tylko zyskał na reklamie.
                          Spiż sam w sobie jest reklamą, bo oprócz rewelacyjnego browaru to jest jeszcze klubem i miejscem organizowania giełd

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Spiż sam w sobie jest reklamą, bo oprócz rewelacyjnego browaru to jest jeszcze klubem i miejscem organizowania giełd
                            no i w programie bywa didżejka topless (ponoć)
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• marian1920
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.10
                              • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                              no i w programie bywa didżejka topless (ponoć)
                              a to jeszcze nie widziałem ale trzeba będzie jechać na zwiady :P:P

Comment

• Robaczek
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2005.02
                                • 63

Moja obecność w Katowicach jest 100% na giełdzie w Spiżu. Będę w Katowicach od czwartku 8.10.2007 r.
                                Piwo to jedyny napój, który może poszczycić się piękną, gęstą pianą.

Comment

Przetwarzanie...
                                X