Tak,Fortunkę przyjmę w prezencie urodzinowym.
2007.11.11 - Katowice, V Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
A może ktoś chce kujawskie żywe niefiltrowane?
Do ok. 23.00 przyjmuję zapisy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMaćku, czy aby na pewno niefiltrowane??
Pewnie, że chodzi o niepasteryzowaneWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahoj !!! Wybieramy się z Redyną, przy okazji zabierzemy parę bączkowanych Bonerków Mocnych."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
U mnie zbyt rzadkich piw nie ma, ale jak ktoś nie ma dostępu do corneliusa, brackiego, faustusa, kipera mocnego i supermocnego, oraz puszkowych polarnego i beczkowego mocnego to chętnie się zamienię, najlepiej za jakieś domowe.
Comment
-
-
-
Jak to w końcu jest z tą godziną rozpoczęcia ? Na stronie głównej "Browaru" jest informacja że o 14.00 a jak się wejdzie głębiej to stoi że od 13.00 do 17.00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziJak to w końcu jest z tą godziną rozpoczęcia ? Na stronie głównej "Browaru" jest informacja że o 14.00 a jak się wejdzie głębiej to stoi że od 13.00 do 17.00.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment