20 PAŻDZIERNIKA ODBĘDZIE SIĘ W TYCHACH JESIENNA GIEŁDA BIROFILÓW.MIEJSCEM TEGO SPOTKANIA JEST AULA ZESPOŁU SZKÓŁ NUMER 7 ( POPULARNY BROWARNIK ) ULICA BROWAROWA , BLISKO BYŁEGO BROWARU OBYWATELSKIEGO W TYCHACH ORAZ STACJI PKP TYCHY, CZAS TRWANIA OD GODZINY 7 DO 13. GŁÓWNYM SPONSOREM IMPREZY SĄ TYSKIE BROWARY KSIĄŻĘCE, ZNIŻKI PKP SĄ W TRAKCIE ZAŁATWIANIA. WSZELKIE INFORMACJE NA TEMAT GIEŁDY PROSZĘ KIEROWĆ NA ADRES brandysmarek@poczta. onet.pl telefon 602739656
2007.10.20 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
ZGADZA SIĘ...
...to ta sama szkoła co w zeszłym, poza zeszłym roku, i w ogóle w ubiegłych latach.
A tak nawiasem mówiąc / a raczej pisząc / to zgłaszam obecność mojej skromnej osoby...
Do zobaczyska zatem za 45 dni w Tychach...
Comment
-
-
Mam nadzieje, ze i mnie nie zabraknie. Troszke przytloczyly mnie sprawy rodzinne i nie moglem byc w Katowicach Teraz trzeba nadroic zaleglosciMoja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
maciek szewczyk obiecał zniżki PKP , jeśli ktoś będzie potrzebował , proszę pisać na e mail brandysmarek@poczta.onet .pl, i podać dokładny adres , do większych miast wyślę na jeden lub dwa adresy większą ilość , do małych na konkretny adres
Comment
-
-
Jeśli ktoś ma możliwość przywiezienia na giełdę piwa z browaru Edi to chętnie odkupię a za fatygę podaruję piwa z Konstancina lub Ciechanowa, poproszę o info na PW.
Interesuję mnie piwa:
Piwo ciemne
Wschowskie Pełne Pils
Wschowskie Mocne
Piwo Anyżowe
Piwo Miętowe
Piwo Migdałowe
Piwo DworskieCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś ma możliwość przywiezienia na giełdę piwa z browaru Edi to chętnie odkupię a za fatygę podaruję piwa z Konstancina lub Ciechanowa, poproszę o info na PW.
Interesuję mnie piwa:
Piwo ciemne
Wschowskie Pełne Pils
Wschowskie Mocne
Piwo Anyżowe
Piwo Miętowe
Piwo Migdałowe
Piwo DworskieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedzi... z browaru Edi ... Piwo Miętowe ...po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
To i ja kolejkuję się na Ediego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment