Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TBK
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.10.20 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Z braku czasu na szukanie Racibora choćby, mogę uszczęśliwić chętnych Rybnickim Złotym lub Rybnickim Fullem. Mogę dowieźć też coś z konserwowego Imielina (GKS, Jasne, Mocne). Jeśli ktoś zainteresowany, zapraszam na PW.
W zamian? Pewno się dogadamy...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziZ braku czasu na szukanie Racibora choćby, mogę uszczęśliwić chętnych Rybnickim Złotym lub Rybnickim Fullem. Mogę dowieźć też coś z konserwowego Imielina (GKS, Jasne, Mocne). Jeśli ktoś zainteresowany, zapraszam na PW.
W zamian? Pewno się dogadamy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziRybnickie złote? no jakby to powiedzieć...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziSkoro , to ile?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Na zjazdy/rajdy jest osobna taryfa. Chyba trzeba to przeliczyć samodzielnie.
Comment
-
-
Tamta jest nieaktualna. Tu jest nowsza:
Comment
-
-
Czy będzie ktoś z okolic Namysłowa i Łomży???
Wiem, że to dziwnie zabrzmi ale moge w zamian przynieść Fratera Podwójnego, Mocne z Jabłonowa (puszka), Kozackie z Namysłowa i Tyskie Gronie
U mnie mimo mojego zamieszkania, bardzo rzadko można dostać piwa z Imielinia i Zabrza, ale o dziwo można dostać (oprócz wszędobylskich piw) Fratera Podwójnego, Mocne z Jabłonowa i Kozackie z Namysłowa. A co do Gronie to mimo bliskości tyskiego browaru (30 minut autobusem pod sam browar), piwo te można kupić w niektórych sklepach, a szkodapo prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Zniżki dla chętnych z Warszawy można będzie odebrać od czwartku w Bierhalle .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWybiera się ktoś z Kraka?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment