ja się piszę, bo to jedna z niewielu giełd na których mogę wyhaczyć cosik. np. butlę z Opola
2007.10.20 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWybiera się ktoś z Kraka?
Comment
-
-
Comment
-
-
witam,
witam, mam pytanko czy byłby ktoś chętny na wymiane podstawek na etykiety. jest ich około 200-300 sztuk.Chętnie bym się ich pozbył bo nie zbieram za to z wdzięcznością przyjmę etykiety.jeżeli jest ktoś chętny mogę jutro zabrać do Tych a nie chcę tego taszczyć na darmo pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika etykieta Wyświetlenie odpowiedziwitam, mam pytanko czy byłby ktoś chętny na wymiane podstawek na etykiety. jest ich około 200-300 sztuk.Chętnie bym się ich pozbył bo nie zbieram za to z wdzięcznością przyjmę etykiety.jeżeli jest ktoś chętny mogę jutro zabrać do Tych a nie chcę tego taszczyć na darmo pozdrawiamPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo Wyświetlenie odpowiedziJade z Krakowa samochodem, moge kogos zabrac.
Comment
-
-
No i po giełdzie. Szkoda - mogłaby bywać częściej.
WIEEEEEEELKIE PODZIĘKOWANIA dla organizatorów - nie będę wymieniał, bo kogoś mógłbym pominąć i afera gotowa .
Było wręcz idealnie:
- ład i porządek (poza jednym drobnym incydentem - ale nie warto się nad nim rozwodzić);
- darmowe: poczęstunek, napitek i birofilia - zarówno te wręczane każdemu, jak i te losowane;
- doborowe (jak zwykle) towarzystwo - co prawda zabrakło niektórych - ale to niech oni żałują.
Przybyło mi etykiet, znajomych i wypitych piw.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Wrocilismy. Gielda kapslowo udana,jak zwykle.Doszlo kilkanascie kapsli. Ogromne mile zaskoczenie,to kuchnia w 1 z sal . Cala rodzina przesyla podziekowania dla organizatorow gieldy! Ciesze sie takze,ze ujrzalem swych Kolegow ,i milo z nimi pogawedzilem.Viva Slask Wroclaw!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gacka Wyświetlenie odpowiedzi... Ogromne mile zaskoczenie,to kuchnia w 1 z sal . Cala rodzina przesyla podziekowania dla organizatorow gieldy! ...
Comment
-
Comment