jak co roku w tym samym miejscu, tym razem jednak godzinkę później (od 6:00) : 10. Giełda Akcesoriów Piwnych w Radomiu.
Adres: Budynek NOT (Fanaberia) ul. Struga 7a.
Mam pytanie: co należy rozumieć pod pojęciem "akcesoria piwne"? Czy chodzi o przybory i składniki do warzenia piwa w domu czy również o róźne birofilia? A jeżeli to pierwsze to czy piwowarzy domowi przywożą swoje piwa do degustacji lub sprzedaży?
Posiadam druki zniżek kolejowych (50%); do odebrania będą na giełdzie tyskiej bądź proszę o kontakt mailowy (kurdewiesiek@op.pl). Istnieje mozliwość rezerwacji noclegów w Hotelu "TM" - 200 m od miejsca giełdy, ceny: pokój 1-osobowy 100 zł; 2-osobowy 140 zł; 3-osobowy - 200 zl; apartament 2-osobowy - 180 zł. Ilość miejsc 24, przy rezerwacji całości duże upusty cenowe.Telefon (rezerwacja): 048 363-27-08.
Posiadam druki zniżek kolejowych (50%); do odebrania będą na giełdzie tyskiej bądź proszę o kontakt mailowy (kurdewiesiek@op.pl). Istnieje mozliwość rezerwacji noclegów w Hotelu "TM" - 200 m od miejsca giełdy, ceny: pokój 1-osobowy 100 zł; 2-osobowy 140 zł; 3-osobowy - 200 zl; apartament 2-osobowy - 180 zł. Ilość miejsc 24, przy rezerwacji całości duże upusty cenowe.Telefon (rezerwacja): 048 363-27-08.
Obawiam się, że te zniżki nie są pięćdziesięcioprocentowe tylko 37% - ostatnio jak jechałem do Szczecina na giełdę to specjalnie zwróciłem uwagę na to, że to NIE JEST połowa ceny normalnego biletu. To prawda, zniżka była 50%, ale KIEDYŚ - rok, dwa wstecz - aktualnie zniżka wynosi tyle co zniżka dla studentów czyli 37% - tak mi powiedziano w kasie i na tyle mnie właśnie skasowano...
Obawiam się, że te zniżki nie są pięćdziesięcioprocentowe tylko 37% - ostatnio jak jechałem do Szczecina na giełdę to specjalnie zwróciłem uwagę na to, że to NIE JEST połowa ceny normalnego biletu. To prawda, zniżka była 50%, ale KIEDYŚ - rok, dwa wstecz - aktualnie zniżka wynosi tyle co zniżka dla studentów czyli 37% - tak mi powiedziano w kasie i na tyle mnie właśnie skasowano...
pozdrawiam,
Grothesk
Jest niesety tak, jak jest! Ja miałem gwarancje, że Nasi mają ulgę 50 %
widocznie, kasjerka może manipulować!
Czyli ile zapłaciłeś za taką podróż? Szczecin-Radom
Nie nie... Ja nie jechałem ze Szczecina do Radomia tylko z Poznania do Szczecina Do Radomia jechałem swoją drogą w ubiegłym roku, ale nie pytaj mnie o ceny. Po prostu miałem zniżkę na 37 a nie na 50%. I to mnie zbulwersowało przy kasie, kasjerka powiedziała, że komputer jej tak... NABIJA cenę więc nie miałem co z nią dyskutować. Szkoda. Tak to nie mam nawet co ludziom dupki zawracać o zniżkę PKP, bo tyle samo to ja mam bez całej biurokracji na legitymacji studenckiej.
Comment