Na kartę nie ma teraz zniżki w procentach, bo w cenniku są stawki w złotych za ilość kilometrów. Wystarczy zajrzeć.
2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Bardzo proszę uczestników giełdy o zabranie ze sobą na sprzedaż/wymianę ręczników barmańskich.
Jakieś zamówienia piwne?
Comment
-
-
Będzie to moja pierwsza giełda w Radomiu, mam zatem pytanie odnośnie lokalizacji giełdy.
Z tego co wiem ul. Struga jest jedną z głównych w Radomiu, czy jadąc nią budynek w którym
ma odbyć się giełda jest dobrze widoczny? Chodzi mi o to czy łatwo jest tam trafić.
Może pytanie jest błache, ale chciałbym dotrzeć na giełdę bezproblemowo."Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe
Comment
-
-
Giełda Radom
Jadąc od Stalowej Woli przez Ostrowiec, Iłżę, wjeżdżasz ulicą Słowackiego, rondo - prosto, wiadukt, na światłach w prawo, ul.25-go czerwca, dwa swiatła - prosto, radar po prawej- ograniczenie 50 km/h, światła - skrzyżowanie w lewo ( lewy pas)- ul.Struga - prosto - na światłach skręt w prawo- ul.Kelles - Krauza - po prawej stacja BP a za nią budynek NOT - giełda.
Comment
-
-
To jest giełda kolekcjonerska a nie warsztaty piwowarskie. Tak więc mizerne szanse abyś mógł cokolwiek zakupić do warzenia piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziA ja mam pytanie. Czy ktos wie w jaki sposób można się dostać na te targi jako sprzedawca? Ja mam ponad 200 sztuk starych butelek po piwie w jeżyku niemieckim głównie i byłabym zainteresowana OPCHNIĘCIEM ich
Pozdrawiam
ps. jeśli masz coś z Opola to zapraszam na PW- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment