2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Czekam na wieści ile odwiedzi osób poznańską giełdę ? !!!Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ja w Radomiu byłem drugi raz z rzędu i bardzo dobrze się bawiłem. Wiadomo, że to ludzie tworzą klimat giełdy, organizatorzy są jedynie skromnym dodatkiem do całości... Co do organizacji giełdy radomskiej nie mam zastrzeżeń, miałbym może tylko małe ALE (nie mylić z piwem
) co do pewnej kwestii, o której już rozmawialiśmy, ale pożyjemy zobaczymy. Jestem dziwnie spokojny o frekwencję własnej imprezy, ale jak tylko podliczę wszystkie osoby wg kart uczestnictwa to napiszę post z podziękowaniem dla XXX osób, które giełdę odwiedziły... :-)
Zdrówko i do zobaczenia czy to w Poznaniu czy w Radomiu za rok!
Comment
-
Nie bulwersuj się. Słowa krytyki mogą pomóc stać się lepszym.
Ja się troszkę zgadzam z picią, więc pozwolę sobie cytować
Nic dodać nic ująć. Fajnie, że są ludzie, którym się jeszcze chce. Wielkie dziękiTo akurat mnie kila, ale skoro ktoś ma takie potrzeby...Moim zdaniem konkursy były ciekawe, ale sposób ich przeprowadzenia niezbyt trafiony. Mikrofon już by wiele pomógł. Konkurs wiedzy- rewelacja, czemu tylko wszyscy nie mogli widzieć pytań- rzutnik i wszyscy wiedzą o co biega.Ta pantomima była super ale zabawę miał tylko uczestnik i organizator, a mogliby mieć wszyscy, gdyby ich nagłośnić Zgadzam się w zupełności. Wolałbym nie dostać tych trzech konserw, a zapłacić 5zł mniej. Myślę, że wielu by tak wolałoHawk
W każdym razie wszyskim dziękuję za miłą atmosferę i do zobaczeniaPoszukujęComment
-
Giełda kolekcjonersko bardzo udana. Cztery nowe ręczniki barmańskie weszły mi do kolekcji. Osobne podziękowania należą się Yoreckowi za dostarczenie Janowa na giełdeComment
-
Myślę, że pod względem osobistości, to przybyła extra - klasa! Co do konkursów, fakt. Pomysł uważam bez chwalenia się był dobry, ale cholernie czasochłonny. Niestety giełdę robiłem sam, więc nie mogłem się rozdwoić. Teraz mam już konkretne obietnice, więc za rok impra będzie bardziej dopieszczona. Zapraszam zarok !
Comment
-
Giełda
I ja pozwolę sobie wypowiedzieć się na temat tej giełdy...
1.Już gdy tylko weszłam z moimi buteleczkami, Wiesiu mnie miło przyjął... Duży +.
2. Zorganizował mi miejsce, dzięki Niemu spróbowałam pycha piwko i COSIK dostałam
3. Atmosfera była bardzo miła.
4. Poznałam bardzo fajnych ludzi... Głównie z tego forum.... Za to Mega +.
5. I było ciepło
Podobało mi sie bardzo. Podobno wylądowałam w gazecie, ale musze to osobiście sprawdzić
Pozdrawiam Wszytskich serdecznie a najbardziej tych, których miałam możliwośc poznać...
EwaEwa O.
cobra21_21Comment
-
Tylko jako członek pewnego nieformalnego stowarzyszenia i aktywny działacz giełdowych spotkań (a wiedz, że od czasu jak zacząłem jeździć na giełdy to ominąłem może 2 duże imprezy - na wszystkich innych ZAWSZE byłem, jestem i będę) - zapytaj kogokolwiek kto mnie zna to Ci powie, że tak jest. Od Szczecina do Lublina. Od Grodziska do Białej Podlaskiej. Od Świdnicy do Warszawy. W przeciągu ostatnich 1000 dni byłem prawie wszędzie! Dlatego mam pewne porównanie giełdy radomskiej do innych giełd. Nawet na zagraniczne giełdy jeżdżę więc pozwalam sobie na komfort skrytykowania pewnych kwestii, o których nie tylko ja mówię. Ja mówię publicznie, inni za plecami. Nie boję się mówić otwarcie o swoich poglądach i jestem świadomy pewnych konsekwencji. Nie musimy się lubić, to nie o to chodzi. Chodzi o to, aby władza wysłuchała ludu, nie samymi igrzyskami i chlebem ludzie żyją.
Kompletną klapą według mnie był pomysł emisji giełdowych podstawek. Przecież dołożyliście tylko i wyłącznie do interesu nie zwracając na tym nawet połowę kosztu druku... Poza tym skąd wejściówka 10zł? Luuudzie, w Białej Podlaskiej cena była 10zł, ale tam było piwo, koszulka, pokal, etykiety, pocztówka, OBIAD!!! To rozumiem. Serdeczne dzięki za śliczną podstawkę i trzy konserwy z "piwem", które mogę kupić w barze mlecznym w ostrołęce, w kurorcie w mielnie i w sklepie na rogu w rzeszowie.
OGROMNYM plusem giełdy byli ludzie, którzy na giełdę przyjechali, piekielnie trudny konkurs, w którym do wygrania nie było nic od sponsora - Warki (nawet kompletu etykiet czy jednego kapsla nikt nie dostał). Zastanawiam się co by było nagrodą, gdyby nie uprzejmość Jacka Grabarczyka z browaru Belgia. Pewnie puszka Warki
no dobra, poniosło mnie, ale musiałem napisać o tym co mnie zirytowało.
Nie będę więcej tego tematu maglował, bo "koń jaki jest każdy widzi".
Życzę jedynie organizatorowi odrobiny refleksji nad kolejnymi giełdami aby giełda radomska szła do przodu a nie cofała się rozwojem do epoki kamienia łupanego i aby krytykę od ludu przyjął z zamiarem wyciągnięcia wniosków i wdrożenia ulepszeń aby kolejne giełdy były jeszcze lepsze!
Zdrowie!
Comment
-
Giełda udana , nie wielka bo nigdy taka nie była ,ale miło było się spotkać , duże podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza dla Wieśka w szczególności dla Jacka za miłą niespodziankę , wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Za rok !
Comment