Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Zle napisalam post wyzej. Nie chodzi mi gdzie te targi sie odbywaja bo ja z Radomia i budynek znam. Chodzi mi o osobe ktora to organizuje. Nie bylam na takiej imprezie wiec nie wiem, czy trzeba sobie tam jakos miejsce jako sprzedajacy zaklepac wczesniej, czy jedzie sie na "zywiol" czyli kto znajdzie miejsce ten ma szczescie... Wiem tez ze impreze ta miedzy innymi organizuje P. Złotko Mieczysław, ale tel do Niego nie mam a Sekretarki z NOT-u ( dla niewtajemniczonych- tam beda targi) wiedza TYLKO ze jest impreza i nic wiecej...
Sie rozpisalam....
Zle napisalam post wyzej. Nie chodzi mi gdzie te targi sie odbywaja bo ja z Radomia i budynek znam. Chodzi mi o osobe ktora to organizuje. Nie bylam na takiej imprezie wiec nie wiem, czy trzeba sobie tam jakos miejsce jako sprzedajacy zaklepac wczesniej, czy jedzie sie na "zywiol" czyli kto znajdzie miejsce ten ma szczescie... Wiem tez ze impreze ta miedzy innymi organizuje P. Złotko Mieczysław, ale tel do Niego nie mam a Sekretarki z NOT-u ( dla niewtajemniczonych- tam beda targi) wiedza TYLKO ze jest impreza i nic wiecej...
Sie rozpisalam....
Jeśli zerkniesz na temat: Radom: 10. Giełda Akcesoriów Piwnych (na stronie głównej), to przeczytasz, że Złotko ma na imię Wiesław. A jeśli już w temacie, to po prostu przyjedź nieco wcześniej i zajmij sobie miejsce. Na tej Giełdzie raczej nie stosowało się rezerwacji miejsc.
Dziękuję za odpowiedz... Mam to szczescie ze jestem z Radomia wiec nie straszne mi przejazdy do radomia...
P.S. Jak zobaczycie SLICZNA dziewczyne z butelkami - to ja:P
To ja z innej beczki. Jeżeli interesują kogoś etykiety z mojej kolekcji (tylko pełne browary - te które jeszcze zostały), proszę o info na PW. Interesujące browary zabiorę ze sobą na Giełdę.
Czy ktoś z uczestników giełdy mógłby zabrać ze sobą na wymianę piwo Leżajsk Pełne lub ewentualnie coś z Zabrza bo o Janowie L. mogę chyba tylko pomarzyć?
Comment