2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wizura
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.01
    • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedzi
    A ja mam pytanie. Czy ktos wie w jaki sposób można się dostać na te targi jako sprzedawca? Ja mam ponad 200 sztuk starych butelek po piwie w jeżyku niemieckim głównie i byłabym zainteresowana OPCHNIĘCIEM ich
    Pozdrawiam
    Masz jak w banku ! , tylko pojaw się na giełdzie w Radomiu. !!!

Comment

• wizura
      • 2007.01
      • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedzi
      Dziękuję za odpowiedz... Mam to szczescie ze jestem z Radomia wiec nie straszne mi przejazdy do radomia...
      P.S. Jak zobaczycie SLICZNA dziewczyne z butelkami - to ja:P
      Czemu piszesz Radom z małej litery ? Przecież to Nasze Miasto !

Comment

• kibi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
        Marcin, a może zostaniemy na noc w Radomiu?
        Wiedziałem!

Comment

• Bombadil13
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
          Wiedziałem!
          Nic się nie bój. Po porterki się zgłoszę
          Poszukuję

Comment

• kibi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 1875

Sie nie boję
            Po prostu wiedziałem, że zawsze wspierasz niedoświadczonych forumowiczów i cobra 21_21 może na ciebie liczyć .

Comment

• Bombadil13
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.05
              • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
              Sie nie boję
              Po prostu wiedziałem, że zawsze wspierasz niedoświadczonych forumowiczów i cobra 21_21 może na ciebie liczyć .
              Małpiszon
              Pewnie, że może
              Poszukuję

Comment

• sopista
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.01
                • 1747

Pytanie prawie już tradycyjne. Czy ktoś zmotoryzowany z Krakowa nawiedzi Radomską Giełdę? I nie chodzi tu o podwiezienie. A przy okazji. Domowe etykiety bardzo chętnie. To też już tradycyjnie...
                Last edited by sopista; 2007-11-15, 13:00.

Comment

• wizura
                  • 2007.01
                  • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jadąc od Stalowej Woli przez Ostrowiec, Iłżę, wjeżdżasz ulicą Słowackiego, rondo - prosto, wiadukt, na światłach w prawo, ul.25-go czerwca, dwa swiatła - prosto, radar po prawej- ograniczenie 50 km/h, światła - skrzyżowanie w lewo ( lewy pas)- ul.Struga - prosto - na światłach skręt w prawo- ul.Kelles - Krauza - po prawej stacja BP a za nią budynek NOT - giełda.
                  Wszystko się zgadza i widać podświetloną reklamę Alianz, będę od 5 : 30 kurde Wiesiek ,a tu Wizura

Comment

• yoreck
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2004.04
                    • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                    Czy ktoś z uczestników giełdy mógłby zabrać ze sobą na wymianę piwo Leżajsk Pełne lub ewentualnie coś z Zabrza bo o Janowie L. mogę chyba tylko pomarzyć?
                    Ile potrzebujesz butelek Leżajska Pełnego?O Janów L. mogę sie dowiedzieć - ale ewentualnie byłby tylko z kega nalany w butelkę typu PET.

Comment

• abernacka
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2003.12
                      • 10862

Dwie flaszki Leżajska i jeden pet Janowa i byłbym uszczęśliwiony
                      W zamian mogę zaoferować coś z importu za wschodniej granicy (Rosja).
                      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• yoreck
                        • 2004.04
                        • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                        Dwie flaszki Leżajska i jeden pet Janowa i byłbym uszczęśliwiony
                        W zamian mogę zaoferować coś z importu za wschodniej granicy (Rosja).
                        z Leżajskiem nie ma problemu-już masz,a po Janów pojadę w piątek przed giełdą,mam nadzieję że akurat będzie w sprzedaży.

Comment

• Bombadil13
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.05
                          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzi
                          z Leżajskiem nie ma problemu-już masz,a po Janów pojadę w piątek przed giełdą,mam nadzieję że akurat będzie w sprzedaży.
                          A że tak zapytam, czy mógłbyś tego Janowa w dwóch PETach przyweiźć? Plizzz
                          Poszukuję

Comment

• yoreck
                            • 2004.04
                            • 526

jeżeli tylko będzie dostępne to nie ma sprawy,przywiozę.Czy coś z Pokrówki również?

Comment

• abernacka
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2003.12
                              • 10862

Zz Pokrówke podziękuję. Leżajsk i Janów w zupełności mi wystarczy .
                              Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• cobra21_21
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2007.11
                                • 23

Radom

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi
                                Czemu piszesz Radom z małej litery ? Przecież to Nasze Miasto !
                                Chciałam zauważyć, że Radom napisałam raz z dużej raz z małej litery. Dlaczego? Z dużej bo mieszkam w Radomiu, a z malej bo mieskzam tu rok a ja jestem Kaliszanką A tak serio... Pisze dosc szybko, wiec niekiedy wychodza mi "dziwolagi" zamiast wyrazow... I tez tak z Radomiem jest...
                                Co do mnie... Bede z podwojna dostawa Ale Forumowicze beda mieli znizke ode mnie Tylko powiedziec, ze to WY.
                                Butelki zrobione... Tylko 200 sztuk Mialam upojna nocke
                                Pozdrawiam
                                Ewa O.
                                cobra21_21

Comment

Przetwarzanie...
                                X