Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za odpowiedz... Mam to szczescie ze jestem z Radomia wiec nie straszne mi przejazdy do radomia...
P.S. Jak zobaczycie SLICZNA dziewczyne z butelkami - to ja:P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziMarcin, a może zostaniemy na noc w Radomiu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziWiedziałem!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziSie nie boję
Po prostu wiedziałem, że zawsze wspierasz niedoświadczonych forumowiczów i cobra 21_21 może na ciebie liczyć .
Pewnie, że możePoszukuję
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor Wyświetlenie odpowiedziJadąc od Stalowej Woli przez Ostrowiec, Iłżę, wjeżdżasz ulicą Słowackiego, rondo - prosto, wiadukt, na światłach w prawo, ul.25-go czerwca, dwa swiatła - prosto, radar po prawej- ograniczenie 50 km/h, światła - skrzyżowanie w lewo ( lewy pas)- ul.Struga - prosto - na światłach skręt w prawo- ul.Kelles - Krauza - po prawej stacja BP a za nią budynek NOT - giełda.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z uczestników giełdy mógłby zabrać ze sobą na wymianę piwo Leżajsk Pełne lub ewentualnie coś z Zabrza bo o Janowie L. mogę chyba tylko pomarzyć?
Comment
-
-
Dwie flaszki Leżajska i jeden pet Janowa i byłbym uszczęśliwiony
W zamian mogę zaoferować coś z importu za wschodniej granicy (Rosja).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDwie flaszki Leżajska i jeden pet Janowa i byłbym uszczęśliwiony
W zamian mogę zaoferować coś z importu za wschodniej granicy (Rosja).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziz Leżajskiem nie ma problemu-już masz,a po Janów pojadę w piątek przed giełdą,mam nadzieję że akurat będzie w sprzedaży.Poszukuję
Comment
-
-
Zz Pokrówke podziękuję. Leżajsk i Janów w zupełności mi wystarczy .
Comment
-
-
Radom
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCzemu piszesz Radom z małej litery ? Przecież to Nasze Miasto !
Co do mnie... Bede z podwojna dostawa Ale Forumowicze beda mieli znizke ode mnie Tylko powiedziec, ze to WY.
Butelki zrobione... Tylko 200 sztuk Mialam upojna nocke
PozdrawiamEwa O.
cobra21_21
Comment
-
Comment