2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wizura
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.01
    • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedzi
    Chciałam zauważyć, że Radom napisałam raz z dużej raz z małej litery. Dlaczego? Z dużej bo mieszkam w Radomiu, a z malej bo mieskzam tu rok a ja jestem Kaliszanką A tak serio... Pisze dosc szybko, wiec niekiedy wychodza mi "dziwolagi" zamiast wyrazow... I tez tak z Radomiem jest...
    Co do mnie... Bede z podwojna dostawa Ale Forumowicze beda mieli znizke ode mnie Tylko powiedziec, ze to WY.
    Butelki zrobione... Tylko 200 sztuk Mialam upojna nocke
    Pozdrawiam
    Czy coś z tego Organizator dostanie? Jak nie, to żadnych telefonów nie odbieram ! My R! adomiaki musimy się trzymać razem, bo za rok zrobimy, tak jak w Tychach. Pobawimy się przez godzinę ,a potem wpuszczamy resztę. !

Comment

• cobra21_21
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.11
      • 23

Szanowny ORGANIZATORZE

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi
      Czy coś z tego Organizator dostanie? Jak nie, to żadnych telefonów nie odbieram ! !
      Ha, Ha, Ha!!! Jak sie ORGANIZATOR szanowny pojawi i się przedstawi, że to On, no to jest szansa... A jak pójdzie ze Sprzedająca na jakiś browar ( znaczy się ze mną ) na targach i znajdzie się jakiś ładny otwieracz - to ja już gwarantuje COŚ.
      P.S. A ORGANIZATOR będzie odbierał tel, bo lubi przez nie rozmawiac, szczegolnie gdy chodzi o PIWECZKO
      Ewa O.
      cobra21_21

Comment

• wizura
        • 2007.01
        • 199

Ha, Ha, Ha!!! Jak sie ORGANIZATOR szanowny pojawi i się przedstawi, że to On, no to jest szansa... A jak pójdzie ze Sprzedająca na jakiś browar ( znaczy się ze mną ) na targach i znajdzie się jakiś ładny otwieracz - to ja już gwarantuje COŚ.
        P.S. A ORGANIZATOR będzie odbierał tel, bo lubi przez nie rozmawiac, szczegolnie gdy chodzi o PIWECZKO
        W życiu ! , nie pojawię się na giełdzie, którą organizuję !

Comment

• cobra21_21
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2007.11
          • 23

W życiu ! , nie pojawię się na giełdzie, którą organizuję !
          Kurcze moja pamięć mnie już zawodzi. Bo przez tel. slyszałam coś innego... Zresztą, kto nam NOT otowrzy?
          Ewa O.
          cobra21_21

Comment

• cobra21_21
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2007.11
            • 23

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
            Małpiszon
            Pewnie, że może
            Jak miło czytać jak się mnie obgaduje He he,

P.s. Śliczna to pojęcie względne :P :P :P
            Ewa O.
            cobra21_21

Comment

• kibi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 1875

Jak miło czytać jak się mnie obgaduje He he,
              P.s. Śliczna to pojęcie względne :P :P :P
              Myślę, że z tym małpiszonem to Bombadil nie ciebie miał na myśli, ale to on sam powinien się wytłumaczyć. Ma być w Radomiu, więc będzie okazja.
              A jestem pewien że będzie chciał sprawdzić osobiście jak to jest z tą względnością

Comment

• cobra21_21
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2007.11
                • 23

Malpiszon

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
                Myślę, że z tym małpiszonem to Bombadil nie ciebie miał na myśli, ale to on sam powinien się wytłumaczyć. Ma być w Radomiu, więc będzie okazja.
                A jestem pewien że będzie chciał sprawdzić osobiście jak to jest z tą względnością
                Mi o Małpiszona nie chodzi Mnie w weekendy na forum nie ma, bo mi net zabrali i tylko w pracy moge troche popisac. Wiec jak wrocilam dzis i poczytalam forum...uhu... Szal cial i uprzezy.

p.s. A czy etykietami tez sie na tej gieldzie handluje bo jakies mam ale nie wiem czy brac...
                p.s. 2 a czy tam bedzie wlasnej produkcji piwo? Bo ja sie chetnie zapisze w kolejce...
                Ewa O.
                cobra21_21

Comment

• cobra21_21
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2007.11
                  • 23

Każda zmora ma swojego AMATORA
                  Taak a propo tej wzglednosci ...
                  Ewa O.
                  cobra21_21

Comment

• wizura
                    • 2007.01
                    • 199

Kurcze moja pamięć mnie już zawodzi. Bo przez tel. slyszałam coś innego... Zresztą, kto nam NOT otowrzy?
                    Cobra, czy Ty Jesteś blondynką ?

Comment

• cobra21_21
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2007.11
                      • 23

Hm... Dobre pytanie... Mam raczej cos ala rudy na głowie... A co?
                      Ewa O.
                      cobra21_21

Comment

• wizura
                        • 2007.01
                        • 199

Hm... Dobre pytanie... Mam raczej cos ala rudy na głowie... A co?
                        nic, ale trochę pomyśl ! Przez 10 lat to robię, a teraz mnie by miało nie być, to kto dopilnowałby wszystkiego ? Puść emaila na adres : kurdewiesiek@op.pl

Comment

• cobra21_21
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2007.11
                          • 23

;0

nic, ale trochę pomyśl ! Przez 10 lat to robię, a teraz mnie by miało nie być, to kto dopilnowałby wszystkiego ? Puść emaila na adres : kurdewiesiek@op.pl
                          Oj, i tu Cie mam... Przeciez sam powiedziales ze bedziesz otwieral NOT, wiec to co pisalam bylo z przymruzeniem oka. Dobrze wiem ze bedziesz A meila podam jutro bo dzis juz musz espadac... POzdrawiam
                          Ewa O.
                          cobra21_21

Comment

• kibi
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.07
                            • 1875

Mi o Małpiszona nie chodzi Mnie w weekendy na forum nie ma, bo mi net zabrali i tylko w pracy moge troche popisac. Wiec jak wrocilam dzis i poczytalam forum...uhu... Szal cial i uprzezy.

p.s. A czy etykietami tez sie na tej gieldzie handluje bo jakies mam ale nie wiem czy brac...
                            p.s. 2 a czy tam bedzie wlasnej produkcji piwo? Bo ja sie chetnie zapisze w kolejce...
                            Etykiety bierz koniecznie! Piwo pewnie też będzie, tylko musisz jakiegoś warzyciela napotkać.
                            I jeszcze jedno: normalnie ktoś już dawno by Ci zwrócił uwagę na brak polskich liter (bo my tu je lubimy ) i takie trochę niechlujstwo, no ale jak widać kobieta i to (podobno) śliczna ma wśród przeważających na forum facetów taryfę ulgową. To ja ze względu na moją siwą głowę się odważę: pisz ciut wolniej, a za to wyraźniej .

Comment

• cobra21_21
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2007.11
                              • 23

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
                              Etykiety bierz koniecznie! Piwo pewnie też będzie, tylko musisz jakiegoś warzyciela napotkać.
                              I jeszcze jedno: normalnie ktoś już dawno by Ci zwrócił uwagę na brak polskich liter (bo my tu je lubimy ) i takie trochę niechlujstwo, no ale jak widać kobieta i to (podobno) śliczna ma wśród przeważających na forum facetów taryfę ulgową. To ja ze względu na moją siwą głowę się odważę: pisz ciut wolniej, a za to wyraźniej .
                              Dziękuję za zwrócenie mi uwagi. Przyzwyczaiłam się do nie używania polskich znaków na "młodzieżowych" forach. I tak cud, że nie używam słów typu cool Już się dostosowuję. Zresztą - polski język jest piękny...
                              Etykiety wezmę jak mi mój TATUŚ dośle je aż z Kalisza, a piwko będę węszyć...
                              Pozdrawiam
                              Ewa O.
                              cobra21_21

Comment

• wizura
                                • 2007.01
                                • 199

gadżety

Oj, i tu Cie mam... Przeciez sam powiedziales ze bedziesz otwieral NOT, wiec to co pisalam bylo z przymruzeniem oka. Dobrze wiem ze bedziesz A meila podam jutro bo dzis juz musz espadac... POzdrawiam
                                Zamówione już zostały podstawki i etykiety giełdowe ( niestety nie oryginalne, lecz nadruki ) ale za zgodą browaru ! )

Comment

Przetwarzanie...
                                X