Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Szanowny ORGANIZATORZE
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCzy coś z tego Organizator dostanie? Jak nie, to żadnych telefonów nie odbieram ! !
P.S. A ORGANIZATOR będzie odbierał tel, bo lubi przez nie rozmawiac, szczegolnie gdy chodzi o PIWECZKOEwa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziHa, Ha, Ha!!! Jak sie ORGANIZATOR szanowny pojawi i się przedstawi, że to On, no to jest szansa... A jak pójdzie ze Sprzedająca na jakiś browar ( znaczy się ze mną ) na targach i znajdzie się jakiś ładny otwieracz - to ja już gwarantuje COŚ.
P.S. A ORGANIZATOR będzie odbierał tel, bo lubi przez nie rozmawiac, szczegolnie gdy chodzi o PIWECZKO
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziW życiu ! , nie pojawię się na giełdzie, którą organizuję !Ewa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziMałpiszon
Pewnie, że może
P.s. Śliczna to pojęcie względne :P :P :PEwa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziJak miło czytać jak się mnie obgaduje He he,
P.s. Śliczna to pojęcie względne :P :P :P
A jestem pewien że będzie chciał sprawdzić osobiście jak to jest z tą względnością
Comment
-
-
Malpiszon
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że z tym małpiszonem to Bombadil nie ciebie miał na myśli, ale to on sam powinien się wytłumaczyć. Ma być w Radomiu, więc będzie okazja.
A jestem pewien że będzie chciał sprawdzić osobiście jak to jest z tą względnością
p.s. A czy etykietami tez sie na tej gieldzie handluje bo jakies mam ale nie wiem czy brac...
p.s. 2 a czy tam bedzie wlasnej produkcji piwo? Bo ja sie chetnie zapisze w kolejce...Ewa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziKurcze moja pamięć mnie już zawodzi. Bo przez tel. slyszałam coś innego... Zresztą, kto nam NOT otowrzy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCobra, czy Ty Jesteś blondynką ?Ewa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCobra, czy Ty Jesteś blondynką ?
Comment
-
-
;0
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzinic, ale trochę pomyśl ! Przez 10 lat to robię, a teraz mnie by miało nie być, to kto dopilnowałby wszystkiego ? Puść emaila na adres : kurdewiesiek@op.plEwa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziMi o Małpiszona nie chodzi Mnie w weekendy na forum nie ma, bo mi net zabrali i tylko w pracy moge troche popisac. Wiec jak wrocilam dzis i poczytalam forum...uhu... Szal cial i uprzezy.
p.s. A czy etykietami tez sie na tej gieldzie handluje bo jakies mam ale nie wiem czy brac...
p.s. 2 a czy tam bedzie wlasnej produkcji piwo? Bo ja sie chetnie zapisze w kolejce...
I jeszcze jedno: normalnie ktoś już dawno by Ci zwrócił uwagę na brak polskich liter (bo my tu je lubimy ) i takie trochę niechlujstwo, no ale jak widać kobieta i to (podobno) śliczna ma wśród przeważających na forum facetów taryfę ulgową. To ja ze względu na moją siwą głowę się odważę: pisz ciut wolniej, a za to wyraźniej .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziEtykiety bierz koniecznie! Piwo pewnie też będzie, tylko musisz jakiegoś warzyciela napotkać.
I jeszcze jedno: normalnie ktoś już dawno by Ci zwrócił uwagę na brak polskich liter (bo my tu je lubimy ) i takie trochę niechlujstwo, no ale jak widać kobieta i to (podobno) śliczna ma wśród przeważających na forum facetów taryfę ulgową. To ja ze względu na moją siwą głowę się odważę: pisz ciut wolniej, a za to wyraźniej .
Etykiety wezmę jak mi mój TATUŚ dośle je aż z Kalisza, a piwko będę węszyć...
PozdrawiamEwa O.
cobra21_21
Comment
-
-
gadżety
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziOj, i tu Cie mam... Przeciez sam powiedziales ze bedziesz otwieral NOT, wiec to co pisalam bylo z przymruzeniem oka. Dobrze wiem ze bedziesz A meila podam jutro bo dzis juz musz espadac... POzdrawiam
Comment
-
Comment