Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziDoszły mnie słuchy że rok temu jaja jakieś były i dekle szły pod stołem.
Comment
-
-
Ręczniczek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBardzo proszę uczestników giełdy o zabranie ze sobą na sprzedaż/wymianę ręczników barmańskich.
Jakieś zamówienia piwne?
Comment
-
-
Zabierz , jak Abernacka nie będzie nim zainteresowany to będziesz miał czym pot z czoła wycieraćCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za zwrócenie mi uwagi. Przyzwyczaiłam się do nie używania polskich znaków na "młodzieżowych" forach. I tak cud, że nie używam słów typu cool Już się dostosowuję. Zresztą - polski język jest piękny...
Etykiety wezmę jak mi mój TATUŚ dośle je aż z Kalisza, a piwko będę węszyć...
Pozdrawiam
Jeszcze jej nie widziałem, a juz mi się podoba .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziA na której giełdzie, jak Jeździsz nie Widziałeś jaj ?W tym roku są 2. Jedna dla wszystkich ,2 ga dla chcących.
po ile te podstaweczki bądą ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziMam 1 szt. Ręcznika wareckiego Stong pomarańczowo - czarny. Zabrać go na giełdę ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafi_ Wyświetlenie odpowiedzi
po ile te podstaweczki bądą ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie dziekuję, ten ręcznik juz posiadam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziJak odbiorę z fabryki, to podam po ile, bo teraz jest tragedia z drukarniami, gdyż cały czas " lecą z kalendarzami " i mogą podnieść ceny w ostatniej chwili i co ? Mam wtedy zrezygnować ?
pozdrawiam Rafal
Comment
-
-
Miałbym ochotę wybrać się na giełdę do Radomia ale okazało się że nie mam dojazdu PKP na sensowną godzinę. Poszukuję zatem miejsca w aucie u kogoś ze Śląska, Zagłębia lub z Małopolski, oczywiście dorzucam się do paliwa.
Albo inaczej; mogę jechać własnym autem, ale wówczas szukam dwóch pasażerów chętnych do podziału kosztów paliwa.miodek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafi_ Wyświetlenie odpowiedziOk rozumiem. Czekam an informacje . Tak z ciekawosci ile sztuk zamowiles?
pozdrawiam Rafal
Comment
-
-
Czy Szanowni Państwo są zainteresowani jakimiś suvenirami pochodzącymi z Browaru Belgia...? Etykiety? Kapsle? Otwieracze? Plakaty?
Jeśli tak to czym konkretniej (proszę tylko nie pisać "wszystkim, co masz")
Może uda mi się odwiedzić "Fanaberię" w NOT-cie
Czekam na sugestie co powinienem Wam przywieźć.
Pozdrawiam
Comment
-
Comment