2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
-
Jest wredny cieć, i powiedział, że do 5:30 nikogo nie wpuści . Kochani giełdowicze uwzględnijcie to przy Swych podróżach. Niestety dopiero teraz wróciłem po przygotowaniu giełdy. Proszę o wyrozumiałość przy rozmowach do 8 rano, potem jest O.K.Comment
-
No i ja już trampki zakładam, nietypowa pogoda będzie w tym roku podczas giełdy radomskiej , nie ma śniegu i mrozu a na termometrze kilka stopni na plusie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
GrotheskComment
-
strzego, Zorganizuj, a ja zawszę będę na tej giełdzie. Krytykować potrafi każdy. Pomóż mi za rok w organizacji, a będę wdzięczny.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cieszy, że giełda powraca w bliższe (niż Kijów i Dnipro czy Zaporoże) nam rejony. Czerniowce mają znośne połączenia busowe i kolejowe, a dodatkowo nie trzeba wizy na Ukrainę. Bonusem niech będą okoliczne krajobrazy i zabytki architektury (jak poprzednio Chocim). Miałem o tym napisać tu, ale aż się...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna
PAŹDZIERNIK 2024
05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
05 - MILICZ - October Fest
11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Przyszłoroczna edycja odbędzie się 14 kwietnia.
-
-
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
2024-12-28, 22:27 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment