Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziZostała skasowana podświetlana reklama Allianz , więc trzeba wjechać na stację bp
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika J_Frater Wyświetlenie odpowiedziMoże mapka pomoże
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cobra21_21 Wyświetlenie odpowiedziDo zobaczenia jutro...
Ewa
Comment
-
-
No i ja już trampki zakładam, nietypowa pogoda będzie w tym roku podczas giełdy radomskiej , nie ma śniegu i mrozu a na termometrze kilka stopni na plusie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziNo i ja już trampki zakładam, nietypowa pogoda będzie w tym roku podczas giełdy radomskiej , nie ma śniegu i mrozu a na termometrze kilka stopni na plusie.
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie było fajnie. 60 nowych podkładek to nie tak źle. Szkoda że nie było pamiątkowego zdjęcia;( Ciekawsze konkursy, tańszy wstęp, lepsza frekwencja i giełda byłaby perfekt. Takie moje zdanie
Comment
-
Comment