2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wizura
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.01
    • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dziubak Wyświetlenie odpowiedzi
    Było OK!!! Podziękowania dla organizatora. Atmosfera była jak zawsze bardzo dobra.
    Również podziękowania, ale tylko dla tych ,którzy potrafią docenić czyjąś pracę.

Comment

• wizura
      • 2007.01
      • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika J_Frater Wyświetlenie odpowiedzi
      Też uważam, że było całkiem sympatycznie
      Pozdrawiam
      Bardzo, ale to bardzo jestem wdzięczny za uczestnictwo i prezenty przywiazione!!!

Comment

• wizura
        • 2007.01
        • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
        Paradoksalne wydaje mi się to, że im na dworze cieplej tym mniej osób odwiedza Radom... W tamtym roku bylo dwa razy więcej ludzi a pogoda była siarczysta. Dzisiaj bylo znośnie, tylko jakby frekwencja nie dopisała... Psipadek? ;-)

Grothesk
        Czekam na wieści ile odwiedzi osób poznańską giełdę ? !!!

Comment

• wizura
          • 2007.01
          • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi
          Psipadkiem , rozmawialiśmy dziś i co ? Pamiętaj , kto pod kim dołki kopie ,to pod nie wpada !!!

Comment

• anteks
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.08
            • 10782

jesteś po kilku, odreagowujesz giełde czy nabijasz posty
            Mniej książków więcej piwa

Comment

• rafi_
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2005.05
              • 58

Giełda udana, admosfera byla bardzo sympatyczna ;-) Do powtorzenia za rok! ;-)

pozdrawiam Rafal

Comment

• kiszot
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🍼🍼
                • 2001.08
                • 8114

Pamiętaj,że ilość się liczy,nie jakość.
                Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                So von Natur, Natur in alter Weise,
                Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Grothesk
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2005.11
                  • 811

Można nawet sprawdzić to osobiście. Zapraszam serdecznie tym razem do mnie! Ja w Radomiu byłem drugi raz z rzędu i bardzo dobrze się bawiłem. Wiadomo, że to ludzie tworzą klimat giełdy, organizatorzy są jedynie skromnym dodatkiem do całości... Co do organizacji giełdy radomskiej nie mam zastrzeżeń, miałbym może tylko małe ALE (nie mylić z piwem ) co do pewnej kwestii, o której już rozmawialiśmy, ale pożyjemy zobaczymy. Jestem dziwnie spokojny o frekwencję własnej imprezy, ale jak tylko podliczę wszystkie osoby wg kart uczestnictwa to napiszę post z podziękowaniem dla XXX osób, które giełdę odwiedziły... :-)

Zdrówko i do zobaczenia czy to w Poznaniu czy w Radomiu za rok!

Comment

• Bombadil13
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 2479

Krytykować potrafi każdy.
                    Nie bulwersuj się. Słowa krytyki mogą pomóc stać się lepszym.
                    Ja się troszkę zgadzam z picią, więc pozwolę sobie cytować
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedzi
                    Generalnie było fajnie.
                    Nic dodać nic ująć. Fajnie, że są ludzie, którym się jeszcze chce. Wielkie dzięki
                    Szkoda że nie było pamiątkowego zdjęcia
                    To akurat mnie kila, ale skoro ktoś ma takie potrzeby...
                    Ciekawsze konkursy
                    Moim zdaniem konkursy były ciekawe, ale sposób ich przeprowadzenia niezbyt trafiony. Mikrofon już by wiele pomógł. Konkurs wiedzy- rewelacja, czemu tylko wszyscy nie mogli widzieć pytań- rzutnik i wszyscy wiedzą o co biega.Ta pantomima była super ale zabawę miał tylko uczestnik i organizator, a mogliby mieć wszyscy, gdyby ich nagłośnić
                    tańszy wstęp
                    Zgadzam się w zupełności. Wolałbym nie dostać tych trzech konserw, a zapłacić 5zł mniej. Myślę, że wielu by tak wolało
                    ... i giełda byłaby perfekt.
                    Hawk
                    W każdym razie wszyskim dziękuję za miłą atmosferę i do zobaczenia
                    Poszukuję

Comment

• abernacka
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2003.12
                      • 10862

Giełda kolekcjonersko bardzo udana. Cztery nowe ręczniki barmańskie weszły mi do kolekcji. Osobne podziękowania należą się Yoreckowi za dostarczenie Janowa na giełde
                      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• wizura
                        • 2007.01
                        • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                        Pamiętaj,że ilość się liczy,nie jakość.
                        Myślę, że pod względem osobistości, to przybyła extra - klasa! Co do konkursów, fakt. Pomysł uważam bez chwalenia się był dobry, ale cholernie czasochłonny. Niestety giełdę robiłem sam, więc nie mogłem się rozdwoić. Teraz mam już konkretne obietnice, więc za rok impra będzie bardziej dopieszczona. Zapraszam za rok !

Comment

• cobra21_21
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2007.11
                          • 23

Giełda

I ja pozwolę sobie wypowiedzieć się na temat tej giełdy...
                          1.Już gdy tylko weszłam z moimi buteleczkami, Wiesiu mnie miło przyjął... Duży +.
                          2. Zorganizował mi miejsce, dzięki Niemu spróbowałam pycha piwko i COSIK dostałam
                          3. Atmosfera była bardzo miła.
                          4. Poznałam bardzo fajnych ludzi... Głównie z tego forum.... Za to Mega +.
                          5. I było ciepło

Podobało mi sie bardzo. Podobno wylądowałam w gazecie, ale musze to osobiście sprawdzić
                          Pozdrawiam Wszytskich serdecznie a najbardziej tych, których miałam możliwośc poznać...
                          Ewa
                          Ewa O.
                          cobra21_21

Comment

• Grothesk
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2005.11
                            • 811

Psipadkiem , rozmawialiśmy dziś i co ? Pamiętaj , kto pod kim dołki kopie ,to pod nie wpada !!!
                            Ależ ja pod nikim dołków nie kopię
                            Tylko jako członek pewnego nieformalnego stowarzyszenia i aktywny działacz giełdowych spotkań (a wiedz, że od czasu jak zacząłem jeździć na giełdy to ominąłem może 2 duże imprezy - na wszystkich innych ZAWSZE byłem, jestem i będę) - zapytaj kogokolwiek kto mnie zna to Ci powie, że tak jest. Od Szczecina do Lublina. Od Grodziska do Białej Podlaskiej. Od Świdnicy do Warszawy. W przeciągu ostatnich 1000 dni byłem prawie wszędzie! Dlatego mam pewne porównanie giełdy radomskiej do innych giełd. Nawet na zagraniczne giełdy jeżdżę więc pozwalam sobie na komfort skrytykowania pewnych kwestii, o których nie tylko ja mówię. Ja mówię publicznie, inni za plecami. Nie boję się mówić otwarcie o swoich poglądach i jestem świadomy pewnych konsekwencji. Nie musimy się lubić, to nie o to chodzi. Chodzi o to, aby władza wysłuchała ludu, nie samymi igrzyskami i chlebem ludzie żyją.

Kompletną klapą według mnie był pomysł emisji giełdowych podstawek. Przecież dołożyliście tylko i wyłącznie do interesu nie zwracając na tym nawet połowę kosztu druku... Poza tym skąd wejściówka 10zł? Luuudzie, w Białej Podlaskiej cena była 10zł, ale tam było piwo, koszulka, pokal, etykiety, pocztówka, OBIAD!!! To rozumiem. Serdeczne dzięki za śliczną podstawkę i trzy konserwy z "piwem", które mogę kupić w barze mlecznym w ostrołęce, w kurorcie w mielnie i w sklepie na rogu w rzeszowie.

OGROMNYM plusem giełdy byli ludzie, którzy na giełdę przyjechali, piekielnie trudny konkurs, w którym do wygrania nie było nic od sponsora - Warki (nawet kompletu etykiet czy jednego kapsla nikt nie dostał). Zastanawiam się co by było nagrodą, gdyby nie uprzejmość Jacka Grabarczyka z browaru Belgia. Pewnie puszka Warki

no dobra, poniosło mnie, ale musiałem napisać o tym co mnie zirytowało.
                            Nie będę więcej tego tematu maglował, bo "koń jaki jest każdy widzi".

Życzę jedynie organizatorowi odrobiny refleksji nad kolejnymi giełdami aby giełda radomska szła do przodu a nie cofała się rozwojem do epoki kamienia łupanego i aby krytykę od ludu przyjął z zamiarem wyciągnięcia wniosków i wdrożenia ulepszeń aby kolejne giełdy były jeszcze lepsze!

Zdrowie!

Comment

• darek99
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.04
                              • 2147

Giełda udana , nie wielka bo nigdy taka nie była ,ale miło było się spotkać , duże podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza dla Wieśka w szczególności dla Jacka za miłą niespodziankę , wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.
                              Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                              Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                              skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                              Epikur z Samos.

Comment

• wizura
                                • 2007.01
                                • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Giełda udana , nie wielka bo nigdy taka nie była ,ale miło było się spotkać , duże podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza dla Wieśka w szczególności dla Jacka za miłą niespodziankę , wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.
                                I tym zakończmy czasem męczące, dość płytkie dyskusje ! Za rok !

Comment

Przetwarzanie...
                                X