Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dziubak
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.11.24 - Radom, 10 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika J_Frater Wyświetlenie odpowiedziTeż uważam, że było całkiem sympatycznie
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziParadoksalne wydaje mi się to, że im na dworze cieplej tym mniej osób odwiedza Radom... W tamtym roku bylo dwa razy więcej ludzi a pogoda była siarczysta. Dzisiaj bylo znośnie, tylko jakby frekwencja nie dopisała... Psipadek? ;-)
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCzekam na wieści ile odwiedzi osób poznańską giełdę ? !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCzekam na wieści ile odwiedzi osób poznańską giełdę ? !!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziCzekam na wieści ile odwiedzi osób poznańską giełdę ? !!!
Zdrówko i do zobaczenia czy to w Poznaniu czy w Radomiu za rok!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziKrytykować potrafi każdy.
Ja się troszkę zgadzam z picią, więc pozwolę sobie cytować
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie było fajnie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziSzkoda że nie było pamiątkowego zdjęciaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziCiekawsze konkursyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedzitańszy wstępPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedzi... i giełda byłaby perfekt.
W każdym razie wszyskim dziękuję za miłą atmosferę i do zobaczeniaPoszukuję
Comment
-
-
Giełda kolekcjonersko bardzo udana. Cztery nowe ręczniki barmańskie weszły mi do kolekcji. Osobne podziękowania należą się Yoreckowi za dostarczenie Janowa na giełde
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPamiętaj,że ilość się liczy,nie jakość.
Comment
-
-
Giełda
I ja pozwolę sobie wypowiedzieć się na temat tej giełdy...
1.Już gdy tylko weszłam z moimi buteleczkami, Wiesiu mnie miło przyjął... Duży +.
2. Zorganizował mi miejsce, dzięki Niemu spróbowałam pycha piwko i COSIK dostałam
3. Atmosfera była bardzo miła.
4. Poznałam bardzo fajnych ludzi... Głównie z tego forum.... Za to Mega +.
5. I było ciepło
Podobało mi sie bardzo. Podobno wylądowałam w gazecie, ale musze to osobiście sprawdzić
Pozdrawiam Wszytskich serdecznie a najbardziej tych, których miałam możliwośc poznać...
EwaEwa O.
cobra21_21
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziPsipadkiem , rozmawialiśmy dziś i co ? Pamiętaj , kto pod kim dołki kopie ,to pod nie wpada !!!
Tylko jako członek pewnego nieformalnego stowarzyszenia i aktywny działacz giełdowych spotkań (a wiedz, że od czasu jak zacząłem jeździć na giełdy to ominąłem może 2 duże imprezy - na wszystkich innych ZAWSZE byłem, jestem i będę) - zapytaj kogokolwiek kto mnie zna to Ci powie, że tak jest. Od Szczecina do Lublina. Od Grodziska do Białej Podlaskiej. Od Świdnicy do Warszawy. W przeciągu ostatnich 1000 dni byłem prawie wszędzie! Dlatego mam pewne porównanie giełdy radomskiej do innych giełd. Nawet na zagraniczne giełdy jeżdżę więc pozwalam sobie na komfort skrytykowania pewnych kwestii, o których nie tylko ja mówię. Ja mówię publicznie, inni za plecami. Nie boję się mówić otwarcie o swoich poglądach i jestem świadomy pewnych konsekwencji. Nie musimy się lubić, to nie o to chodzi. Chodzi o to, aby władza wysłuchała ludu, nie samymi igrzyskami i chlebem ludzie żyją.
Kompletną klapą według mnie był pomysł emisji giełdowych podstawek. Przecież dołożyliście tylko i wyłącznie do interesu nie zwracając na tym nawet połowę kosztu druku... Poza tym skąd wejściówka 10zł? Luuudzie, w Białej Podlaskiej cena była 10zł, ale tam było piwo, koszulka, pokal, etykiety, pocztówka, OBIAD!!! To rozumiem. Serdeczne dzięki za śliczną podstawkę i trzy konserwy z "piwem", które mogę kupić w barze mlecznym w ostrołęce, w kurorcie w mielnie i w sklepie na rogu w rzeszowie.
OGROMNYM plusem giełdy byli ludzie, którzy na giełdę przyjechali, piekielnie trudny konkurs, w którym do wygrania nie było nic od sponsora - Warki (nawet kompletu etykiet czy jednego kapsla nikt nie dostał). Zastanawiam się co by było nagrodą, gdyby nie uprzejmość Jacka Grabarczyka z browaru Belgia. Pewnie puszka Warki
no dobra, poniosło mnie, ale musiałem napisać o tym co mnie zirytowało.
Nie będę więcej tego tematu maglował, bo "koń jaki jest każdy widzi".
Życzę jedynie organizatorowi odrobiny refleksji nad kolejnymi giełdami aby giełda radomska szła do przodu a nie cofała się rozwojem do epoki kamienia łupanego i aby krytykę od ludu przyjął z zamiarem wyciągnięcia wniosków i wdrożenia ulepszeń aby kolejne giełdy były jeszcze lepsze!
Zdrowie!
Comment
-
-
Giełda udana , nie wielka bo nigdy taka nie była ,ale miło było się spotkać , duże podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza dla Wieśka w szczególności dla Jacka za miłą niespodziankę , wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziGiełda udana , nie wielka bo nigdy taka nie była ,ale miło było się spotkać , duże podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza dla Wieśka w szczególności dla Jacka za miłą niespodziankę , wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.
Comment
-
Comment