Krótkie pytanie, ktoś się wybiera?
2007.10.12-13, Martin (Słowacja), giełda birofilistyczna
Collapse
X
-
2007.10.12-13, Martin (Słowacja), giełda birofilistyczna
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA jak z dojazdem?
miałem jechać, ale znów w robocie będę.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
wolne miejsce
Może ktoś jedzie własnym samochodem lub busem na Giełdę przez Tychy i ma wolne miejsce, i może mnie zabrać celem lepszego zużycia paliwa, to proszę o kontakt: 885747264 lub dać znać na PW - mam ochotę i trochę pieniędzy " na paliwo ".
Koleją też można dojechać. Jeśli ktoś jedzie koleją to też niechaj da znać, lecz na nowy ekspres z Katowic do Martina, co to miał w 3 godz. tą trase zaliczyć, nie ma na razie co liczyć - podobno jeszcze szyn nie wyprostowali !?
Comment
-
-
Po kilkuletniej przerwie udało mi się odwiedzić tą giełdę. Z relacji stałych uczestników wynika, że jest to największa giełda na Słowacji. W mojej ocenie mogło być na terenie hali sportowej, gdzie odbywała się giełda ok. 300 osób. Podobała mi się organizacja a przede wszystkim rezerwacja i dokładny opis stołów. Żeby taki stolik otrzymać trzeba było wcześniej go zamówić e-mailem. Nam czyli żywieckiej grupie w sile dwóch osób pomimo, że takiej rezerwacji nie mieliśmy organizatorzy pomimo trudności znaleźli taki stolik za co jeszcze raz dziękuję. Na giełdzie można było kupić ciekawe piwa w tym m.in. wędzone piwo marcowe z Bambergu i niefiltrowane i niepasteryzowane piwo z mikrobrowaru w Pradze. Choć nie liczyłem na żadne zdobycze kolekcjonerskie to jednak ku mojemu zaskoczeniu przywiozłem jedną bardzo ciekawą etykietę. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi(...) Podobała mi się organizacja a przede wszystkim rezerwacja i dokładny opis stołów. Żeby taki stolik otrzymać trzeba było wcześniej go zamówić e-mailem. (...)
Mnóstwo starych znajomych, zarówno z Polski jak i z zagranicy, sami kolekcjonerzy, giełda przypominające klimatem nasze sprzed wielu lat. Włączam już Martin do swoich corocznych odwiedzanych giełd.Last edited by becik; 2007-10-14, 08:58.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment