Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.12.08 - Elbląg, II Elbląska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
ZNIŻKI KOLEJOWE JUŻ DOSTĘPNE
Witam,
Informujemy, że od dziś jesteśmy w posiadaniu zniżek kolejowych na pociągi
osobowe i pospieszne przewożnika PKP Przewozy Regionalne.
Osoby zainteresowane zniżkami, proszę o kontakt tel. lub e-mail.
Zniżki mogą być wysłane listem po wcześniejszym przesłaniu zaadresowanej koperty zwrotnej na adres korespondecyjny.
Pozdrawiam:
tel: 505 513 769
mail: olszynka-51@wp.pl
tel: 055/234 86 26
mail: andrzejszulc@poczta.onet.pl
Noclegi: 20 zł. / os.
Comment
-
-
podaje mapkę Elbląga
Pod tym linkiem jest mapa Elbląga z lokalizacją miejsca giełdy
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nokia-man Wyświetlenie odpowiedziMój pociąg z Moniek do Elbląga przyjeżdża o 12, 18, 20.. prawdopodobnie będę o 20 , załapie się na spotkanie przed giełdowe Do której ono będzie trwało? Nie mam gdzie za bardzo przenocować.. Ktoś przygarnie.. ?
Spotkanie przed giełdowe zaczyna się o 17,00 jak długo będzie trwało to sam jeszcze nie wiem a myslę że do godz. 23,00 napewno.
Noclegi są załatwione, doba 20 zł / osobę.
Comment
-
-
noclegi
Odnosnie noclegów proszę się kontaktować z Adam Olszewski tel: 505 513 769 mail: olszynka-51@wp.pl
Comment
-
-
giełda
Witam,
Miałem na myśli, że uczestnik naszej giełdy może przenocować za 20 zł / od osoby za dobę,
Jest zrobiona rezerwacja noclegów, proszę tylko o potwierdzenie że uczestnik przyjeżdza w piątek i bierze udział w naszym spotkaniu przed giełdowym.
Wasze zdrowie Panowie Kolekcjonerzy którzy odwiedzą nasze pięknie miasto.
Comment
-
-
Wczoraj na e-maila przesłalem tobie rezerwację ale niestety do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia rezerwacji. Do Elbląga wybieram się autem i chciałbym pozostawic je pod hotelem i nie knajpką gdzie odbędzie się spotkanie przedgiełdowe i także od ciebie nieotrzymałem namiaru na ten hotel.Last edited by abernacka; 2007-11-27, 16:08.
Comment
-
-
Giełda
Witam,
Wczoraj nie mogłem odp. na Twoje pytanie.
Bursa znajduje się na ul. Puławskiego 1 A, od bursy jest kawałek drogi na giełdę,
jeżeli Cię naprawdę interesuje rezerwacja to tylko podaj jaki interesuje Cię pokój i sprawa będzie załatwiona pozytywnie.
Przy samej giełdzie też jest duży parking.
Comment
-
Comment