2007.12.08 - Elbląg, II Elbląska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Za rok musimy jakoś się umówić z terminem giełdy elbląskiej i poznańskiej aby nasze imprezy razem nie kolidowały ze sobą. Generalnie o tydzień nas uprzedziliście z informacją o giełdzie, bo plany odnośnie giełdy w Poznaniu były już od lutego, szkoda że nie zgadaliśmy się wcześniej, ale chyba nic złego się nie stało... I Wasza i nasza impreza się uda!
Tak w ogóle, to nie przyszło mi w ogóle do głowy, że Elbląg mógłby zorganizować dwie imprezy w roku, w dodatku w odstępie zaledwie 3 miesięcy. Myślę, że konkurować ze sobą nie będziemy, bo wcale nie musimy, zresztą nie o to w tym wszystkim chodzi przecież... Życzę Organizatorom dużej frekwencji kolekcjonerów, piwowarów i smakoszy piwa z całej Polski, podejrzewam, że kwestia odległości do miejsc giełd będzie czynnikiem, który zaważy na frekwencji. Tak czy siak, my w Poznaniu wypijemy Wasze zdrowie popijając piwko z Grudziądza i Miłosławia a Wy wypijcie nasze wznosząc pokal Specjala :-)
powodzenia!
TomekComment
-
Giełda - 2008
Za rok musimy jakoś się umówić z terminem giełdy elbląskiej i poznańskiej aby nasze imprezy razem nie kolidowały ze sobą. Generalnie o tydzień nas uprzedziliście z informacją o giełdzie, bo plany odnośnie giełdy w Poznaniu były już od lutego, szkoda że nie zgadaliśmy się wcześniej, ale chyba nic złego się nie stało... I Wasza i nasza impreza się uda!
Tak w ogóle, to nie przyszło mi w ogóle do głowy, że Elbląg mógłby zorganizować dwie imprezy w roku, w dodatku w odstępie zaledwie 3 miesięcy. Myślę, że konkurować ze sobą nie będziemy, bo wcale nie musimy, zresztą nie o to w tym wszystkim chodzi przecież... Życzę Organizatorom dużej frekwencji kolekcjonerów, piwowarów i smakoszy piwa z całej Polski, podejrzewam, że kwestia odległości do miejsc giełd będzie czynnikiem, który zaważy na frekwencji. Tak czy siak, my w Poznaniu wypijemy Wasze zdrowie popijając piwko z Grudziądza i Miłosławia a Wy wypijcie nasze wznosząc pokal Specjala :-)
powodzenia!
Tomek
Całkowicie się zgadzm, że należy ustalić terminy giełd na przyszły rok, chętnie sam bym
odwiedził Poznań. Bądżmy dobrej myśli że Wasza i Nasza giełda będzie udana.
Napewno wypijemy Wasze zdrowie.
Pozdrawiam:
AdamComment
-
Czy ktokolwiek z browar.biz wybiera się na przedgiełdowe spotkanie w piątek?Comment
-
Wybieram się na giełdę na 99 % , wszystko zależy od noclegu, nie chce mi się jechać samochodem więc wybiorę pociąg, złapałem trochę wolnego czasu w pracy i zamierzam wykorzystać go na giełdę w Elblągu, więc pewnie spotkamy się w piątek. Pozdrawiam, waszeComment
-
Giełda
Wybieram się na giełdę na 99 % , wszystko zależy od noclegu, nie chce mi się jechać samochodem więc wybiorę pociąg, złapałem trochę wolnego czasu w pracy i zamierzam wykorzystać go na giełdę w Elblągu, więc pewnie spotkamy się w piątek. Pozdrawiam, wasze
Noclegi są niema problemu. Dzisiaj robię rezerwacje.
Pozdrawiam:Comment
-
powodzenia!
WizuraComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizuraPozdrawiam Organizatorów elbląskiej giełdy, może za rok,ale chciałbym poinformować, że tradycyjnie giełda w Radomiu jest 22 XI 2008 r. a w 2009r.21 XI na którą zapraszam jak co roku mało zgryźliwych forumowiczów , ale lubiących swojską atmosferę kolekcjonerów, którzy jak co rok mnie nie zawiodą - Nas Radomiaków i przyjadą jak co roku. Nie interesuje mnie jak zwykle ( jak w Poznaniu) ilość , ale jakość - na co nie mogę narzekać od 10 lat .)
Wizura
z piwnymi pozdrowieniami z serca Wielkopolski
Tomasz
Comment
-
Liczne grono kolekcjonerów chętnie dowiedziałoby się co nieco na temat omawianej na forum kwestii - zapraszam do dyskusji: http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=36963 - w końcu najciemniej pod latarnią...Comment
-
Wspaniała giełda pod każdym względem. Kolekcjonersko rewelacyjnie, doszły mi do zbioru, cztery ręczniki barmańskie oraz siedem mat barowych. Piwnie wyśmienicie. Piwo Irish z BK od sponsora plus piwa z małych browarów litewskich. Towarzysko wyśmienicie aczkolwiek poza MLT i moją osobą nie było nikogo z browar.biz. Do zobaczenia na kolejnej edycji giełdy w sierpniu.Comment
-
Wspaniała giełda pod każdym względem. Kolekcjonersko rewelacyjnie, doszły mi do zbioru, cztery ręczniki barmańskie oraz siedem mat barowych. Piwnie wyśmienicie. Piwo Irish z BK od sponsora plus piwa z małych browarów litewskich. Towarzysko wyśmienicie aczkolwiek poza MLT i moją osobą nie było nikogo z browar.biz. Do zobaczenia na kolejnej edycji giełdy w sierpniu.
Miło słyszeć, że Wasza impreza także się udała. Nas odwiedziło zdecydowanie więcej osób niż ktokolwiek by się spodziewał. A wracając do tematu, czy stwierdzenie, że następna giełda elbląska będzie w sierpniu oznacza, że w grudniu giełdy nie robicie? Dobrze z góry ustalić co gdzie i kiedy aby w harmonogramie giełdowym zaklepać sobie dogodny, nie kolidujący z żadną imprezą, termin.
pozdrawiam,
T. PiekarskiComment
-
Co się orientuję w ciągu jednego roku maję się odbywać dwie edycje giełdy elbląskiej.Comment