2007.12.08 - Elbląg, II Elbląska Giełda Birofilska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Adam50
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.10
    • 321

nocleg

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
    Wczoraj na e-maila przesłalem tobie rezerwację ale niestety do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia rezerwacji. Do Elbląga wybieram się autem i chciałbym pozostawic je pod hotelem i nie knajpką gdzie odbędzie się spotkanie przedgiełdowe i także od ciebie nieotrzymałem namiaru na ten hotel.
    Pokój 2 osobowy jest już zarezerwowany. Reczniki barmańskie i magnesy będą.

Pozdrawiam

Comment

• Grothesk
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.11
      • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedzi
      OK, będzie okazja się spotkać w przyszłym roku.
      Za rok musimy jakoś się umówić z terminem giełdy elbląskiej i poznańskiej aby nasze imprezy razem nie kolidowały ze sobą. Generalnie o tydzień nas uprzedziliście z informacją o giełdzie, bo plany odnośnie giełdy w Poznaniu były już od lutego, szkoda że nie zgadaliśmy się wcześniej, ale chyba nic złego się nie stało... I Wasza i nasza impreza się uda!

Tak w ogóle, to nie przyszło mi w ogóle do głowy, że Elbląg mógłby zorganizować dwie imprezy w roku, w dodatku w odstępie zaledwie 3 miesięcy. Myślę, że konkurować ze sobą nie będziemy, bo wcale nie musimy, zresztą nie o to w tym wszystkim chodzi przecież... Życzę Organizatorom dużej frekwencji kolekcjonerów, piwowarów i smakoszy piwa z całej Polski, podejrzewam, że kwestia odległości do miejsc giełd będzie czynnikiem, który zaważy na frekwencji. Tak czy siak, my w Poznaniu wypijemy Wasze zdrowie popijając piwko z Grudziądza i Miłosławia a Wy wypijcie nasze wznosząc pokal Specjala :-)

powodzenia!

Tomek

Comment

• Adam50
        • 2006.10
        • 321

Giełda - 2008

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
        Za rok musimy jakoś się umówić z terminem giełdy elbląskiej i poznańskiej aby nasze imprezy razem nie kolidowały ze sobą. Generalnie o tydzień nas uprzedziliście z informacją o giełdzie, bo plany odnośnie giełdy w Poznaniu były już od lutego, szkoda że nie zgadaliśmy się wcześniej, ale chyba nic złego się nie stało... I Wasza i nasza impreza się uda!

Tak w ogóle, to nie przyszło mi w ogóle do głowy, że Elbląg mógłby zorganizować dwie imprezy w roku, w dodatku w odstępie zaledwie 3 miesięcy. Myślę, że konkurować ze sobą nie będziemy, bo wcale nie musimy, zresztą nie o to w tym wszystkim chodzi przecież... Życzę Organizatorom dużej frekwencji kolekcjonerów, piwowarów i smakoszy piwa z całej Polski, podejrzewam, że kwestia odległości do miejsc giełd będzie czynnikiem, który zaważy na frekwencji. Tak czy siak, my w Poznaniu wypijemy Wasze zdrowie popijając piwko z Grudziądza i Miłosławia a Wy wypijcie nasze wznosząc pokal Specjala :-)

powodzenia!

Tomek
        Witam,

Całkowicie się zgadzm, że należy ustalić terminy giełd na przyszły rok, chętnie sam bym
        odwiedził Poznań. Bądżmy dobrej myśli że Wasza i Nasza giełda będzie udana.
        Napewno wypijemy Wasze zdrowie.

Pozdrawiam:
        Adam

Comment

• abernacka
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

Czy ktokolwiek z browar.biz wybiera się na przedgiełdowe spotkanie w piątek?
          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Adam50
            • 2006.10
            • 321

Noclegi

Witam,

Są jeszcze wolne pokoje, podaje namiary:
            E-g ul. Puławskiego 1 A jest to bursa szkolna, doba 20 zł. od osoby.
            Tel. 0 55 233 41 24 lub 233 63 31

Do zobaczenia w piątek no i w sobotę.

Comment

• MLT
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.12
              • 1047

Zapadła decyzja. Przyjadę. Noleg zarezerwowany. Do zobaczenia w piątek, no i wsobotę.
              Last edited by MLT; 2007-12-05, 09:49.

Comment

• Adam50
                • 2006.10
                • 321

giełda

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedzi
                Zapadła decyzja. Przyjadę. Noleg zarezerwowany. Do zobaczenia w piątek, no i wsobotę.
                I bardzo dobrze i więcej tym weselej. Zawsze przy będzie nowych wzorów.

Zdrówko

Comment

• Leonpraga
                  • 2005.02
                  • 468

Wybieram się na giełdę na 99 % , wszystko zależy od noclegu, nie chce mi się jechać samochodem więc wybiorę pociąg, złapałem trochę wolnego czasu w pracy i zamierzam wykorzystać go na giełdę w Elblągu, więc pewnie spotkamy się w piątek. Pozdrawiam, wasze

Comment

• Adam50
                    • 2006.10
                    • 321

Giełda

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpraga Wyświetlenie odpowiedzi
                    Wybieram się na giełdę na 99 % , wszystko zależy od noclegu, nie chce mi się jechać samochodem więc wybiorę pociąg, złapałem trochę wolnego czasu w pracy i zamierzam wykorzystać go na giełdę w Elblągu, więc pewnie spotkamy się w piątek. Pozdrawiam, wasze
                    Witam,

Noclegi są niema problemu. Dzisiaj robię rezerwacje.

Pozdrawiam:

Comment

• wizura
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2007.01
                      • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi

powodzenia!
                      Pozdrawiam Organizatorów elbląskiej giełdy, może za rok,ale chciałbym poinformować, że tradycyjnie giełda w Radomiu jest 22 XI 2008 r. a w 2009r.21 XI na którą zapraszam jak co roku mało zgryźliwych forumowiczów , ale lubiących swojską atmosferę kolekcjonerów, którzy jak co rok mnie nie zawiodą - Nas Radomiaków i przyjadą jak co roku. Nie interesuje mnie jak zwykle ( jak w Poznaniu) ilość , ale jakość - na co nie mogę narzekać od 10 lat .)

Wizura

Comment

• Grothesk
                        • 2005.11
                        • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura
                        Pozdrawiam Organizatorów elbląskiej giełdy, może za rok,ale chciałbym poinformować, że tradycyjnie giełda w Radomiu jest 22 XI 2008 r. a w 2009r.21 XI na którą zapraszam jak co roku mało zgryźliwych forumowiczów , ale lubiących swojską atmosferę kolekcjonerów, którzy jak co rok mnie nie zawiodą - Nas Radomiaków i przyjadą jak co roku. Nie interesuje mnie jak zwykle ( jak w Poznaniu) ilość , ale jakość - na co nie mogę narzekać od 10 lat .)

Wizura
                        Ja bym się jednak wstrzymał z komentarzem co do jakości mojej giełdy, powiedzmy do tego 9 grudnia, gdy każdy wróci do domu... :-) Niech kolekcjonerzy - uczestnicy naszego spotkania, bazując na swoim doświadczeniu giełdowych spotkań, ocenią JAKOŚĆ nowatorskiej giełdy poznańskiej, organizowanej przez człowieka BEZ DOŚWIADCZENIA, na dodatek "zgryźliwego forumowicza". Jeśli napiszą, że giełda była do dupy lub była finansowym ździerstwem to przeproszę wszystkich ładnie, zwrócę pieniądze i okażę publicznie skruchę, że ośmieliłem się zorganizować taką klapę i publicznie przyznam się, że to był błąd. Bardzo podoba mi się stwierdzenie drogi Wiesławie, że nie narzekasz na jakość radomskiej giełdy - proponuję poczytać trochę komentarzy forumowiczów i zapisywać uszczypliwe uwagi - i to wcale nie moje :-) Ciekawe czy uczestnicy giełd radomskich, tegorocznej i ubiegłej uważają podobnie jak Ty, że jakość giełdy jest bez zastrzeżeń. Ciekawe....

z piwnymi pozdrowieniami z serca Wielkopolski
                        Tomasz

Comment

• Grothesk
                          • 2005.11
                          • 811

Liczne grono kolekcjonerów chętnie dowiedziałoby się co nieco na temat omawianej na forum kwestii - zapraszam do dyskusji: http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=36963 - w końcu najciemniej pod latarnią...

Comment

• abernacka
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2003.12
                            • 10861

Wspaniała giełda pod każdym względem. Kolekcjonersko rewelacyjnie, doszły mi do zbioru, cztery ręczniki barmańskie oraz siedem mat barowych. Piwnie wyśmienicie. Piwo Irish z BK od sponsora plus piwa z małych browarów litewskich. Towarzysko wyśmienicie aczkolwiek poza MLT i moją osobą nie było nikogo z browar.biz. Do zobaczenia na kolejnej edycji giełdy w sierpniu.

Comment

• Grothesk
                              • 2005.11
                              • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                              Wspaniała giełda pod każdym względem. Kolekcjonersko rewelacyjnie, doszły mi do zbioru, cztery ręczniki barmańskie oraz siedem mat barowych. Piwnie wyśmienicie. Piwo Irish z BK od sponsora plus piwa z małych browarów litewskich. Towarzysko wyśmienicie aczkolwiek poza MLT i moją osobą nie było nikogo z browar.biz. Do zobaczenia na kolejnej edycji giełdy w sierpniu.

Miło słyszeć, że Wasza impreza także się udała. Nas odwiedziło zdecydowanie więcej osób niż ktokolwiek by się spodziewał. A wracając do tematu, czy stwierdzenie, że następna giełda elbląska będzie w sierpniu oznacza, że w grudniu giełdy nie robicie? Dobrze z góry ustalić co gdzie i kiedy aby w harmonogramie giełdowym zaklepać sobie dogodny, nie kolidujący z żadną imprezą, termin.

pozdrawiam,
                              T. Piekarski

Comment

• abernacka
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

Co się orientuję w ciągu jednego roku maję się odbywać dwie edycje giełdy elbląskiej.

Comment

Przetwarzanie...
                                X