2007.12.08 - Poznań, I Ogólnopolska Zimowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grothesk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.11
    • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
    Chętnie bym przybył na pierwszą giełdę, ale planowo jestem w robocie (a że się pierniczy nie wiadomo co i jak i czy będę miał wogóle możliwość).
    Powodzenia Grothesk.
    Dziękuję Adamie, skoro w tym roku nie, to za rok rezerwuj termin na drugą giełdę, którą też zrobimy w Poznaniu!

Tomek

Comment

• mwa
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2003.01
      • 5071

Wg planów to za rok nie będzie probema, ale w tym roku chciałbym też zawitać.
      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Grothesk
        • 2005.11
        • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
        Wg planów to za rok nie będzie probema, ale w tym roku chciałbym też zawitać.
        To kombinuj kombinuj, do giełdy pozostało 50 kilka dni, może udałoby Ci się wziąć wolne albo załatwić zmiennika...

Comment

• Jaroslav
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          🍼
          • 2005.10
          • 967

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
          Mam nadzieję, że lubicie niepasteryzowanego Bartka... ale psst!
          Świetny wybór

Comment

• Seta
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 6964

Kruca fix w moje urodziny...
            Czemu tak daleko od polskiej stolicy sexu i biznesu (czyt. Biłgoraj) ????

Comment

• pirackamuza
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.12
              • 1908

No, jak jeszcze Bartek będzie, to hiba przydałaby się jakaś muza, chocby piracka...
              Przybywam!
              Toruń przeprasza za Radio Maryja
              www.bobofruty.pl

Comment

• dzidek1960
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.01
                • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
                Panie Dzidek, rzut beretem z Leszna a się jeszcze zastanawiasz czy przyjechać?
                Ja się nie zastanawiam, ja będę i to nie sam. Pisałem zresztą o tym we wcześniej założonym przez Ciebie temacie plotkarskim. Zastanawiałem się tylko o której dotrzeć do Poznania.
                Ps.
                Po co to "Panie"? Przeca na forum wszyscy wiedzą, że ja nie żaden pan tylko dzidek, Zdzichu czy jak kto woli.
                "Ma jednak kraj polski napój warzony
                z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                wybornym smakiem"
                Jan Długosz, Historie Piwne
                Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• anteks
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2003.08
                  • 10782

kurde w pracy jestem , ale z drugiej strony taka imprezę odpuścić koło domu ?
                  chyba sie urwę na kilka godzin
                  Mniej książków więcej piwa

Comment

• Grothesk
                    • 2005.11
                    • 811

ZNIŻKI KOLEJOWE JUŻ DOSTĘPNE

Informuję, że od dziś jestem już w posiadaniu 250 zniżek kolejowych na pociągi osobowe i pospieszne przewoźnika PKP Przewozy Regionalne. Niestety na chwilę obecną nie dysponuję zniżkami na pociągi TLK i InterCity, ale nie wykluczam, że i takie zniżki uda mi się wkrótce załatwić. Problem polega na tym, że należy załatwiać to przez Warszawę a nie przez Poznań jak w wypadku PKP-PR...

Osoby zainteresowane zniżkami zapraszam na 3 najbliższe giełdy birofilskie, tj. do Tychów, Radomia i Katowic gdzie zniżki będzie można osobiście odebrać ode mnie lub od upoważnionej przeze mnie osoby.

Zniżki przekażę także forumowych reprezentantom z większych miast Polski gdzie bezpośrednio od nich będzie można je także odebrać. Jeśli ktoś jest chętny do takowej dystrybucji proszę o kontakt oraz o informację na forum pod tym wątkiem z nazwą miasta w tytule i namiarami kontaktowymi gdzie i od kogo można zniżkę otrzymać.

Na wyraźną prośbę zniżkę(zniżki) mogę osobiście wysłać listem po wcześniejszym przesłaniu zaadresowanej koperty zwrotnej lub po podaniu adresu korespondencyjnego osób zainteresowanych.

To tyle na ten temat,
                    pozdrawiam

Tomasz Piekarski
                    tel. 880 853 333
                    grothesk@gazeta.pl

Comment

• Grothesk
                      • 2005.11
                      • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
                      Ja się nie zastanawiam, ja będę i to nie sam. Pisałem zresztą o tym we wcześniej założonym przez Ciebie temacie plotkarskim. Zastanawiałem się tylko o której dotrzeć do Poznania.
                      Ps.
                      Po co to "Panie"? Przeca na forum wszyscy wiedzą, że ja nie żaden pan tylko dzidek, Zdzichu czy jak kto woli.
                      Wiadomo, im wcześniej tym lepiej!
                      Weź ze sobą tyle osób ile tylko chcesz - każdy dodatkowy gość będzie mile widziany

A z tym "panowaniem" hmmm, nie miałem nic złego na myśli, wiadomo, że kolekcjonerzy to jedna wielka rodzina bez wzdlędu na to co kto zbiera skąd jest i ile ma lat...

Zatem Dzidku drogi do zobaczenia w Poznaniu na giełdzie!

Tomek

Comment

• Wiktoria
                        • 2003.07
                        • 798

Jeśli ktoś chętny z Wrocławia, to zniżki pobrałam. Za namową organizatora podaję nr tel.: 505-505-711 (choć wiadomo, że u mnie krucho z zasięgiem - preferowany kontakt sms-owy).

Comment

• ugedey
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2004.11
                          • 50

Nie bywalem dotad na gieldach, ale skoro bedzie "pod nosem" to na pewno sie wybiore. Powiadomie innych kaplsarzy z Poznania, to moze rowniez przybeda.

Comment

• Grothesk
                            • 2005.11
                            • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ugedey Wyświetlenie odpowiedzi
                            Nie bywalem dotad na gieldach, ale skoro bedzie "pod nosem" to na pewno sie wybiore. Powiadomie innych kaplsarzy z Poznania, to moze rowniez przybeda.
                            Nie trzeba być wcale organizatorem giełdy, aby powiedzieć, że to świetny pomysł! Nie ukrywam, że zależy nam także na frekwencji osób (w tym także spoza browar.biz), które jeszcze do tej pory nie były nigdy na żadnej giełdzie a są początkującymi lub też zaawansowanymi kolekcjonerami. Powiadom swoich znajomych o naszej giełdzie, to grzech mieszkać tak blisko i nie wpaść na takie spotkanie...

I jeszcze apel do wszystkich - jeśli możecie powiadomcie swoich nieinternetowych znajomych o grudniowej giełdzie, bez względu na to gdzie by nie mieszkali. Przy sprzyjających wiatrach uzbiera się całkiem pokaźne grono kolekcjonerskie i pierwsza, pionierska giełda po 14 latach zakończy się sukcesem! Czego życzę sobie jako organizatorowi i wszystkim uczestnikom naszego spotkania...

z piwnymi pozdrowieniami,
                            T.Piekarski

Comment

• pelegrinno
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2004.11
                              • 3

Witam wszystkich zaintersowanych uczestnictwem w Giełdzie.

Po pierwsze gratuluje pomyslu, zaangazowania i wytrwalosci. Prawde powiedziawszy to wstyd, ze Poznan, z takim zapleczem jak Browar Lech, do dzis nie mial swojej Gieldy.

Trzymam kciuki zeby wzorem Zywca (miasta i browaru) do Poznania zjezdzaly cale rzesze birofilow. Ja ze swojej strony potwierdzam uczestnictwo dwoch osob i bede namawial wszystkich znajomych.

Czapki z glow dla ORGANIZATORA !!! :-))

Comment

• Grothesk
                                • 2005.11
                                • 811

WSPÓŁRZĘDNE GPS DLA ZMOTORYZOWANYCH

Dla osób spoza Poznania dysponującym GPSem i dojeżdżającym na giełdę samochodem
                                podaję współrzędne geograficzne miejsca spotkania - Klubu KRĄG przy ul. Dmowskiego 37

N 52° 23' 26"
                                E 16° 53' 49"

Trzeba przyznać, że postęp techniczny więcej pomaga w życiu niż szkodzi!
                                Bezpiecznej drogi wszystkim, dam na tacę, żeby śnieg nie padał ósmego!

Wasze zdrowie!

Tomek

Comment

Przetwarzanie...
                                X