już wiem w piątek jury a w sobotę dziennikarze
2008.06.21-22 - Żywiec, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Giełda rzeczywiście super. Serdeczne podziękowania dla Organizatorów.
Kolekcjonersko super. Kilka nowych szkieł, smyczy i kilka drobiazgów. Śliczny kufel giełdowy.
Ja cieszę się również z tego, że moja żonka przekonała się w 100% do tego typu imprez i powiedziała, że będzie już ze mną w Żywcu co rok.
Zwiedziliśmy dodatkowo browar, a ja byłem po raz trzeci w muzeum i odkrywałem co chwila nowe rzeczy, na które nie zwróciłem uwagi poprzednio.
Jeszcze raz serdeczne dzięki i do zobaczenia za rok!
Wasze
Comment
-
-
Giełda świetna jak zwykle (podziękowania dla organizatorów). Kolekcjonersko może nie imponująco - jedna etykieta z motywem lotniczym (dodatkowo na tej samej etykiecie są motywy kolejowe, samochodowe, indiańskie i klasztorne ). Piw do domu dostarczyłem 18 - na jakiś czas wystarczy.
Za to towarzysko... brak słów - tak fajnie było
Muszę podziękować szczególnie Doodeckowi i Strzelczykom za Transport (tak tak - przez duże "T").Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Serdeczne podziękowania organizatorom za wspaniałą organizację, MarkoPolo za konkurs i ogrom pracy, współuczestnikom za spotkanie i wspólne biesiadowanie, Pirackiej Muzie wielkie dzięki za podwózkę, piwowarom za piwka,... Do zobaczenia za rok
Comment
-
-
No i mnie pozostaje tylko podziękowac Grześkowi i Marco także za udzieloną pomoc a za organizację Giełdy wielkie, wielkie gratulacje.
Współgiełdowiczom za posunięcie sie na ławce abym mógł zażyć słusznie należnego mi odpoczynku
Po Giełdzie jeszcze szybki wypad do Międzybrodzia Żywieckiego gdzie jedni (lepsi) udali się do jeziora a inni (mniej lepsi) poszli w góry
Było super choć powrót w samochodzie o temperaturze 100 stopni C tez pozostanie w pamięci
Nie ma to jak Giełda żywieckaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziGiełda świetna jak zwykle (podziękowania dla organizatorów). Kolekcjonersko może nie imponująco - jedna etykieta z motywem lotniczym (dodatkowo na tej samej etykiecie są motywy kolejowe, samochodowe, indiańskie i klasztorne ). Piw do domu dostarczyłem 18 - na jakiś czas wystarczy.
Za to towarzysko... brak słów - tak fajnie było
Muszę podziękować szczególnie Doodeckowi i Strzelczykom za Transport (tak tak - przez duże "T").
Co do organizacji zgadzamy sie w 100 procentach - było extra
Comment
-
-
Giełda tradycyjnie bardzo udana. Szkoda, że mogłem być tylko tak krótko.
Szczególne podziękowania dla Grzegorza za wiadomo co i dla MaciejaP za transport do Poznania.Last edited by biermann; 2008-06-23, 17:24."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Dzięki organizatorom za giełdę, forumowiczom za towarzystwo, sprzedawcom za podstawki, browarom (różnym) za piwa, pogodzie za to, że mimo zapowiedzi była...itd, itp.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dzięki:
Organizatorom za całokształt, zaczekanie na mnie z degustacją , zakupione kapselki;
Współbiesiadnikom za klimat giełdowy i pogiełdowy, smaczne piwka domowe (JAQBA - rewelacja , no i nie ma za co), domowe etykiety i piwną wymianę.
P.S.1 Maggyk - dzięki za Ibuprom
P.S.2 Tylko gdzie jest qrna moja szklanka?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment