Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.06.21-22 - Żywiec, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziWidzisz w tym roku to chyba typowo męska impreza bo u mnie podobnie mąż dostał zaproszenie, a ja nie . Mam nadzieję, że może jeszcze zaproszenie dojdzie...
Do zobaczenia w Żywcu!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziU nas wszystko w porządku. Zaproszenie dostałem ja oraz moja żonka.
Do zobaczenia w Żywcu!Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
A u mnie wszyscy moi znajomi dostali tylko ja nie...
Ale czy będzie czy nie i tak przyjadęhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi1. Marusia
2. Maggyk
3. Art
4. Kuli
5. Małażonka
6. Iron
7. Kopyr
8. dkrasnodebski
9. slavoy
Coś lista kuleje. Może tak zmniejszyć ograniczenie choć o połowę, albo przeliczyć wg. aktywności?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi1. Marusia
2. Maggyk
3. Art
4. Kuli
5. Małażonka
6. Iron
7. Kopyr
8. dkrasnodebski
9. slavoy
Coś lista kuleje. Może tak zmniejszyć ograniczenie choć o połowę, albo przeliczyć wg. aktywności?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa myślę, że aktywność na forum jest najważniejsza - oczywiście jeszcze zależy jakiego typu No ale to nie nasza decyzja - może Grzesiek jeszcze ją zmieni?
Comment
-
-
Dziękuję bardzo za zaproszenia małżonka też dostała„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
I do mnie zaproszenie dzisiaj dotarło
dziękuje bardzo i do zobaczenia w Żywcu...http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Aha no i posiadam dwie zniżki na PKP.Zainteresowanych zapraszam na PW.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziNiech będzie...może być również aktywność na Forum. Ile proponujecie?
Trudno to dookreślić, a zasady jakieś muszą być. Są osoby, które mało piszą, ale są dobrze znane w środowisku piwno-piwowarskim.
Może zrób od 100 postów wzwyż, to listę już i tak będziemy mieć chyba pełną, a za rok trzeba by jakieś od początku reguły przyjąć, żeby zamieszania nie robić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi[...]
Trudno to dookreślić, a zasady jakieś muszą być. Są osoby, które mało piszą, ale są dobrze znane w środowisku piwno-piwowarskim.
ja bym ten limit podniósł do 500
ja niestety, podobnie jak Adam16 - też chętnie bym się dopisał - ale będę dopiero w sobotęNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment