Marusia wybacz mu jest młody i nie zna pewnych przyzwyczajeń bardziej zaawansowanych Forumowiczów.
2008.06.21-22 - Żywiec, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Po dłuższej nieobecności na forum melduję swój pobyt na rzeczonej imprezie w terminie piątek-niedziela. Co do miejsca zakwaterowania, to chętnie się dostosuję do znakomitej tu obecnej większości. Jeśli zaś chodzi o atrakcje dla duszy i ciała, to służę bagażnikiem piwa z zabrzańskiego browaru oraz moim skromnym towarzystwem.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Zywiec
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziTradycyjnie w trzeci weekend czerwca zapraszamy na trzynastą edycję Międzynarodowej Giełdy Birofiliów w Żywcu. Trudno mi teraz mówić o innych szczegółach poza tym, że napewno impreza trwać będzie 2 dni, tj. piątek i sobota 20-21.06.2008 r. Giełdzie towarzyszyć będzie Festiwal Piwowarów i VI Ogólnopolski Konkurs Piw Domowych.
Wspólnie z załogą Browamatora popracujemy nad ciekawym programem imprezy. Oczywiście jesteśmy otwarci na podpowiedzi, uwagi i sugestie.
Osoby chcące sprawdzić swoje dane w naszej bazie adresowej proszonę są o kontakt mailowy pod adresy:
piwiarnia.zywiecka@grupazywiec.pl
grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl
Zapraszam serdecznie do udziału w imprezie i dyskusji. Wasze
Juz chyba raz 7 bede w Zywcu,w tym roku przyprowadze birofila z Grecji.Julien Gurickx z Belgiji(najwiekszy kuflarz ponad 6000 kufli) rowniez po raz trzeci zawita do spotkania-czekaja pieknie spotkania w najspanialszym spotkaniu na swiecie,nie moge doczekac!
Algis Rusys z Litwy
Comment
-
-
Na stronie głównej jest reklamówka giełdy z datą 14-15 czerwca, temat dotyczy 21-22 czerwca.
To która data jest ważna??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
o kurde, faktycznie, wysłałem info Grześkowi, mam nadzieję że to tylko pomyłka powstała przy tworzeniu bannerka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Gdzie tkwi błąd?
W temacie giełda jest w dniach 21-22.06. Na reklamie na stronie głównej 14-15.06.
Nie ukrywam, że te rozbieżności są bardzo istotne i powinny być jak najszybciej wyjaśnione
PS, ślepy jestem nie zauważyłem, że juz ktoś przede mną to zauwazyłLast edited by becik; 2008-03-14, 20:39.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
w poście nr 29 masz listę noclegową- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Co lepsze miejsca mogą być już zarezerwowane , podzwoń do pensjonatów i hoteli z listy i sprawdź gdzie mają jeszcze wolne noclegi , proponuję nie czekać na ostatnią chwilę bo mogą być problemy.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment