Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.06.21-22 - Żywiec, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi21:00-23:00 Koncert gwiazdy wieczoru JEDEN OSIEM L.
Pozatym do zobaczenia w Żywcu, impreza zapowiada się świetnie
Comment
-
-
Zespoły " z klimatem" trzeba załatwiać min. 6 miesięcy wcześniej a mi budżet klepneli w kwietniu a wtedy jest już pozamiatane i nie ma za bardzo co wybrać.
POPARZENI KAWĄ TRZY są nieźle zakręceni. Widziałem ich na żywo w ubiegłym roku. To jest zespół dziennikarzy m.in. występuje tam W. Jagielski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedzi(...) dałoby rady za rok załatwić jakiś naprawdę fajny zespół z klimatem? (...)
Comment
-
-
Ja bym jeszcze zorganizował wystawę kotów (ironowych)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziZespoły " z klimatem" trzeba załatwiać min. 6 miesięcy wcześniej a mi budżet klepneli w kwietniu a wtedy jest już pozamiatane i nie ma za bardzo co wybrać.
Comment
-
-
Nie wiadomo, czy Radosław Stolar ma wolne terminy w tym czasie...
Trzeba by popytać menadżera - ale ten coś przebąkiwał, że w tym czasie RS gdzieś wyjeżdżaDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziNie wiadomo, czy Radosław Stolar ma wolne terminy w tym czasie...
Trzeba by popytać menadżera - ale ten coś przebąkiwał, że w tym czasie RS gdzieś wyjeżdża
*Ph=fLast edited by Maggyk; 2008-05-07, 19:50.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W tym tygodniu powinny dotrzeć do mnie z drukarni zaproszenia. Oczywiście bezwłocznie ropoczniemy ich wysyłkę. Starałem się jak mogłem, żeby to było wcześniej ale z przyczyn niezależnych ode mnie nie udało się. W bazie adresowej mamy już 2604 adresy polskie, 181 zagranicznych i nowe z ostatniego tygodnia w ilości 71.
Comment
-
Comment