i dostaleś też 8 zaproszeń?
2008.06.21-22 - Żywiec, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzii dostaleś też 8 zaproszeń?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Oj nie nie tym razem to nie ten układ akurat z tych zaproszeń nazwisko jest 3 razy powtórzone sprawa wygląda tak że co roku jeździmy w te 8 osob ale jeździmy samochodami to po co ma 8 osób oferować zniżki jak ja mogę za wszystkich trochę logicznego myślenia a mniej podejrzeń!!
Comment
-
-
PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE !!!
LECZ Prawdopodobnie nie będzie mnie w Żywcu (płacz), wczoraj rozbiłem furkę i nie wiem ile będzie mnie kosztować naprawa (strumień z oczu).
Me serce rozdarte, a portwel coraz chudszy.
NAJBLIŻSZE DNI POKAŻĄSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl Wyświetlenie odpowiedziPŁAKAĆ MI SIĘ CHCE !!!
LECZ Prawdopodobnie nie będzie mnie w Żywcu (płacz), wczoraj rozbiłem furkę i nie wiem ile będzie mnie kosztować naprawa (strumień z oczu).
Me serce rozdarte, a portwel coraz chudszy.
NAJBLIŻSZE DNI POKAŻĄPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_pl Wyświetlenie odpowiedziwczoraj rozbiłem furkęMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Taki mały off topic:
Po kiego grzyba niektórzy z nas chwalą się w tym wątku, że dostali zaproszenie ?
Kogo to obchodzi ? Co to wnosi tematu ? Czy na zaproszeniach proszono o potwierdzenie otrzymania / obecności ?
Ci co dostali, jak i ci, co nie dostali, to albo przyjadą, albo nie...
Dobrze byłoby wydzielić takie posty i stworzyć dla nich wątek typu "Dostałem zaproszenie" albo jakoś tak...
Jeżeli kogoś uraziłem - z góry przepraszam za sarkastyczną treść posta.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziPo kiego grzyba niektórzy z nas chwalą się w tym wątku, że dostali zaproszenie ?(...)
zobaczymy czy wszystkie osoby z Polski, 2700, napisze post, że dostało zaproszenie
Dostałem, moja połowa również, zastanowię się czy nie nabić sobie z tej okazji dwóch postówGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chinet Wyświetlenie odpowiedziZainteresowanym oddam swoją zniżkę PKP.koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
Comment