Impreza prima sort, organizacja pełna profeska, piwo było pyszne, towarzystwo wyrozumiałe, przygody nie codzienne tylko czemu tak krótko. Wielkie podziękowania dla Maggyka, ARTa, JAQUBy i innych za ratunek po przegranej walce z grawitacją i przygarnięcie spragnionego wędrowca. Sorki za nocne chrapanie. Dziku dzięki za cierpliwość i transport na sobotnią giełdę. Wielkie dzięki dla kierowcy komunikacji miejskiej, który woził mnie w sobotę wieczorem po mieście zachowując zimną krew. Żywiec dzięki za dodatkowy kufelek w miejsce potłuczonego. Wszystkim, którzy obdarowali mnie kapslami, powiększając tym samym rodzącą się kolekcję mojego syna, jeszcze raz wielkie dzięki. Po zdrówka.
2008.06.21-22 - Żywiec, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów & Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Giełda super! Pyszne piwo i bardzo dobra organizacja Towarzysko jak i kapslowo też wyśmienicie.
Pamiątkowy kufelek sprawuje się bardzo dobrze
Do kolekcji dochodzi jakieś 280 kapsli.
Mam nadzieję że za rok również zawitam do Żywca."Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe
Comment
-
-
Wielkie dzięki za wspaniałą imprezę.Last edited by arzy; 2008-06-25, 06:47."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
„PIWNA TURYSTYKA W FOTOGRAFII”
Ja tak a propos:Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi(...) Konkurs fotograficzny „PIWNA TURYSTYKA W FOTOGRAFII”. Regulamin konkursu: - fotoreportaż musi dotyczyć jednej konkretnej wyprawy/wycieczki piwnej (zwiedzanie browaru, impreza piwowarska, giełda birofiliów, warsztaty piwowarskie, eksploracje birofilskie, itp.) - wszyscy uczestnicy konkursu otrzymają nagrody a ich wartość będzie uzależniona od zdobytego miejsca (...)
To ja tyle.
Comment
-
-
Chciałbym przeprosić obdarowanych moim piwem i prosić by wywalili o ile jeszcze nie pili. Warki od LXXX (jak się nie mylę było tylko LXXXI www.bracki.browar.biz- ale mi wstyd)w górę to same kwasy, więc nie pijta tego.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziChciałbym przeprosić obdarowanych moim piwem i prosić by wywalili o ile jeszcze nie pili. Warki od LXXX (jak się nie mylę było tylko LXXXI www.bracki.browar.biz- ale mi wstyd)w górę to same kwasy, więc nie pijta tego.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziJa tak a propos:
Udział wziąłem. Nagrody "dla wszystkich uczestników" nie otrzymałem. Zgodnie z regulaminem, fotoreportaż dotyczył jednej konkretnej wyprawy - i jakież było moje zdumienie gdy zobaczyłem swój fotoreportaż podzielony na dwa osobne kawałki - na dodatek umieszczone w innych kątach sali... Dodatkowo pozbawiono je podpisów co pozbawiało zdjęcia sensu.
To ja tyle.
Co do braku podpisów popieramy, bo naszym zdaniem lepiej byłoby, gdyby jednak wiadomo było, co jest na niektórych zdjęciach. My podpisy tez daliśmy do zdjęć i szkoda, że organizator ich nie zamieścił.
A propos - czy ktoś wie, jakie były wyniki konkursu ??? (bo jakoś nam to umknęło na giełdzie)Last edited by Upiorek; 2008-06-29, 00:21.
Comment
-
-
Podpisuję się przede wszystkim pod podziękowaniami i gratulacjami dla organizatorów!
Pozdrowienia dla Wszystkich, zwłaszcza Tych z Rumcajsa, a w szczegolności, dla Marusi i Slavoja za niedzielną degustację i przedłużenie pobytu, dla Staśka69 i Dziewczyn oraz Wszystkich, którzy nie odrzucili wyzwania wycieczki "nad jezioro". My bawimy jeszcze nad malowniczym jeziorkiem przez ok. tydzień (zmieniliśmy jedynie lokalizację), wyciągając zeń taaakie smoki (na razie prawdę mówiąc jedna ukleja) i uskuteczniając liczne wycieczki (m.in. do Czech - mamy za darmo).
"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziNie padaj duchem, bo myśmy też nagrody "dla wszystkich uczestników" nie otrzymali
Co do braku podpisów popieramy, bo naszym zdaniem lepiej byłoby, gdyby jednak wiadomo było, co jest na niektórych zdjęciach. My podpisy tez daliśmy do zdjęć i szkoda, że organizator ich nie zamieścił.
A propos - czy ktoś wie, jakie były wyniki konkursu ??? (bo jakoś nam to umknęło na giełdzie)
1 miejsce Krzysztof
2 miejsce Becik
3 miejsce Grzeber
Jeśli coś przekręciłem - proszę o sprostowanie.Last edited by iron; 2008-06-29, 11:23.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPiszę z głowy, czyli z niczego, więc mogę się pomylic - podaję tylko nicki na browar.biz
1 miejsce Krzysztof
2 miejsce Becik
3 miejsce Grzeber
Jeśli coś przekręciłem - proszę o sprostowanie.
Comment
-
Comment